НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

2 семетр 1 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...
  6. 2 семетр 1 курсу
Менеджмент якості та безпечності продуктів виробництва цукристих речовин
Гусятинська Наталія Альфредівна

Менеджмент якості та безпечності продуктів виробництва цукристих речовин

Access
Науково-дослідницький практикум
Гусятинська Наталія Альфредівна

Науково-дослідницький практикум

Access
Професійна практика
Карпович Інна Віталіївна

Професійна практика

Access
Теоретичні аспекти підготовки питної води та води для харчових виробництв
Крапивницька Ірина Олексіївна

Теоретичні аспекти підготовки питної води та води для харчових виробництв

Access
Теоретичні і практичні аспекти виробництва гідроколоїдів вуглеводної природи
Крапивницька Ірина Олексіївна

Теоретичні і практичні аспекти виробництва гідроколоїдів вуглеводної природи

Access
Skip Calendar
Calendar

May 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семетр 1 курсу

              • МЯБПВЦР_ЗТЦм

              • НДП_ТЦ_М_2

              • ПП_ЗЦВ_М_2с

              • ТАППВВХВ_ЗЦВ_М_2с

              • ТПАВГВП_ЗЦВ_М_2с

            • КР_ЗТЦ_М_3с

            • ПП_ЗТЦ_М_3с

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app