НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

2 семестр 1 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...
  6. 2 семестр 1 курсу
Менеджмент якості та безпеки продуктів бродіння і виноробства
Куц Анатолій Михайлович

Менеджмент якості та безпеки продуктів бродіння і виноробства

Access
Менеджмент якості та безпечності продуктів бродіння і виноробства_КР
Куц Анатолій Михайлович

Менеджмент якості та безпечності продуктів бродіння і виноробства_КР

Access
Науково-дослідницький практикум
Куц Анатолій Михайлович

Науково-дослідницький практикум

Access
Професійна практика
Білько Марина ВолодимирівнаКарпутіна Маргарита ВіталіївнаКуц Анатолій МихайловичОлійник Світлана ІванівнаПрибильський Віталій Леонідович

Професійна практика

Професійна практика

Access
Крафтові технології продуктів бродіння та виноробства
Мукоїд Роман Миколайович

Крафтові технології продуктів бродіння та виноробства

Access
Логістичні системи та моніторинг виробництва продуктів бродіння і виноробства
Бондар Микола Васильович

Логістичні системи та моніторинг виробництва продуктів бродіння і виноробства

Access
Skip Calendar
Calendar

May 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

              • МЯБПБВ_ЗТБ_М_2с

              • МЯБПБВ_КР_ЗТБ_М_2с

              • НДП_ЗТБ_М_2

              • ПП_ЗТБ_М_2с

              • КТПБВ_ЗТБ_М_2с

              • ЛСМВПБВ_ЗТБ_М_2с

            • 3 семестр 2 курсу

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app