НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Перейти до головного вмісту

1 семестр 1 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...
  6. 1 семестр 1 курсу
Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М.1

Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М.1

Доступ
Інновації в технологіях продуктів бродіння і виноробства
Білько Марина ВолодимирівнаПрибильський Віталій Леонідович

Інновації в технологіях продуктів бродіння і виноробства

Доступ
Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації
ЛукТкачук Юлія Володимирівна

Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації

Доступ
Біотехнологічні основи бродильної галузі
Олійник Світлана Іванівна

Біотехнологічні основи бродильної галузі

Доступ
Безвідходні технології бродильних виробництв
Кириленко Роман Григорович

Безвідходні технології бродильних виробництв

Доступ
Пропустити Календар
Календар
◄ | November 2025 | ►
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • G1/161 Хімічні технології та інженерія

          • G13/181 Харчові технології

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

            • 1 семестр 1 курсу

              • ОСМАХТ.М1._ЗТБ_М_1с

              • ІТПБВ_ЗТБ_М_1с

              • ІМПННК_ЗТБ_М_1с

              • БПТПБ_ЗТБ_М_1с

              • БТБВ_ЗТБ_М_1с

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС імені проф. І.В. Ельперіна

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми
  • На головну
  • Календар

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок