НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

ЦВ

  1. На головну
  2. Курси
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. 181 Харчові технології
  6. 8 семестр 4 курсу
  7. ЦВ
Автоматизація виробничих процесів
Киричук Сергій Андрійович

Автоматизація виробничих процесів

Доступ
Моніторинг виробничих процесів
Шульга Світлана Анатоліївна

Моніторинг виробничих процесів

Доступ
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. Основи НАССР
Попова Наталія Вікторівна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. Основи НАССР

Доступ
Технологія питної води та води для харчових виробництв
Гусятинська Наталія Альфредівна

Технологія питної води та води для харчових виробництв

Доступ
Іноземна мова для академічного і професійного спілкування
Науменко Наталія Валентинівна

Іноземна мова для академічного і професійного спілкування

Доступ
Кваліфікаційна робота
Гусятинська Наталія АльфредівнаКарпович Інна ВіталіївнаКрапивницька Ірина Олексіївна

Кваліфікаційна робота

Доступ
Переддипломна практика
Гусятинська Наталія АльфредівнаКарпович Інна ВіталіївнаКрапивницька Ірина Олексіївна

Переддипломна практика

Доступ
Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування
Омельчук Євген Олександрович

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування

Доступ
Пропустити Календар
Календар

May 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

              • МО

              • МЯ

              • ОП

              • ТБ

              • ТЖ

              • ТЗ

              • ТК

              • ТХ

              • ЦВ

                • АВП_ЦВ_8c

                • МВП_ЦВ_8с

                • ОУЯБХП.М2_ЦВ_8c

                • ТПВВХВ_ЦВ_8c

                • ІМАПС_ЦВ_8с

                • КР_ЦВ_8с

                • ПП_ЦВ_8c

                • ІХВ.М2.ТП_ЦВ_8с

              • ІМАПС_ТІ_8с

            • ВБ_3курс_ХЕ

            • ВД_3курс_ТІ_блок

            • ВД_2курс

          • 181 Харчові технології (Експертиза)

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олі...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових прод...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і ...

          • 181 Харчові технології, "Технології органічних ха...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів бро...

          • 181 Харчові технології, Технології зберігання, кон...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових конце...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • 181, 174, 133 Lean-виробництво

          • 181, 242 Промислові та крафтові технології для HоR...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок