НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

ЦВ

  1. Home
  2. Courses
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. 181 Харчові технології
  6. 8 семестр 4 курсу
  7. ЦВ
Автоматизація виробничих процесів
Киричук Сергій Андрійович

Автоматизація виробничих процесів

Access
Моніторинг виробничих процесів
Шульга Світлана Анатоліївна

Моніторинг виробничих процесів

Access
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. Основи НАССР
Попова Наталія Вікторівна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. Основи НАССР

Access
Технологія питної води та води для харчових виробництв
Гусятинська Наталія Альфредівна

Технологія питної води та води для харчових виробництв

Access
Іноземна мова для академічного і професійного спілкування
Науменко Наталія Валентинівна

Іноземна мова для академічного і професійного спілкування

Access
Кваліфікаційна робота
Гусятинська Наталія АльфредівнаКарпович Інна ВіталіївнаКрапивницька Ірина Олексіївна

Кваліфікаційна робота

Access
Переддипломна практика
Гусятинська Наталія АльфредівнаКарпович Інна ВіталіївнаКрапивницька Ірина Олексіївна

Переддипломна практика

Access
Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування
Омельчук Євген Олександрович

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування

Access
Skip Calendar
Calendar

May 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

              • МО

              • МЯ

              • ОП

              • ТБ

              • ТЖ

              • ТЗ

              • ТК

              • ТХ

              • ЦВ

                • АВП_ЦВ_8c

                • МВП_ЦВ_8с

                • ОУЯБХП.М2_ЦВ_8c

                • ТПВВХВ_ЦВ_8c

                • ІМАПС_ЦВ_8с

                • КР_ЦВ_8с

                • ПП_ЦВ_8c

                • ІХВ.М2.ТП_ЦВ_8с

              • ІМАПС_ТІ_8с

            • ВБ_3курс_ХЕ

            • ВД_3курс_ТІ_блок

            • ВД_2курс

          • 181 Харчові технології (Експертиза)

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олі...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових прод...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і ...

          • 181 Харчові технології, "Технології органічних ха...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів бро...

          • 181 Харчові технології, Технології зберігання, кон...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових конце...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • 181, 174, 133 Lean-виробництво

          • 181, 242 Промислові та крафтові технології для HоR...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app