НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

Блок ТЦППВПКВ

  1. Home
  2. Courses
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. 181 Харчові технології
  6. 8 семестр 4 курсу
  7. Блок ТЦППВПКВ
Автоматизація виробничих процесів

Автоматизація виробничих процесів

Access
Моніторинг виробничих процесів
Шульга Світлана Анатоліївна

Моніторинг виробничих процесів

Access
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. Основи НАССР

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. Основи НАССР

Access
Технологія питної води та води для харчових виробництв

Технологія питної води та води для харчових виробництв

Access
Іноземна мова для академічного і професійного спілкування

Іноземна мова для академічного і професійного спілкування

Access
Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування
Омельчук Євген Олександрович

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування

Access
Переддипломна практика
Шульга Світлана Анатоліївна

Переддипломна практика

Access
Кваліфікаційна робота

Кваліфікаційна робота

Access
Skip Calendar
Calendar

October 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • FileРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • G1 / 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

              • Блок ПКТМяГ

              • Блок ПКТМоП

              • Блок ТХПОПП

              • Блок ТПБВ

              • Блок ТРОЖКП

              • Блок ТЗПЗ

              • Блок ТЗКППО

              • Блок ТХКМВХ

              • Блок ТЦППВПКВ

                • АВП_ЦВ_8c

                • МВП_ЦВ_8с

                • ОУЯБХП.М2_ЦВ_8c

                • ТПВВХВ_ЦВ_8c

                • ІМАПС_ЦВ_8с

                • ІХВ.М2.ТП_ЦВ_8с

                • ПП_ЦВ_8c

                • КР_ЦВ_8с

              • ІМАПС_ТІ_8с

            • ВД_2курс

          • G13 / 181 Харчові технології (ТЕБХП)

          • G1 / 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології зберіганн...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології зберіганн...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології рослинних...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології хліба, кон...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології харчових ...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології зберіганн...

          • G13/181 Харчові технології, "Технології органічних...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології продуктів...

          • G13/181 Харчові технології, Технології зберігання,...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології харчових к...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології цукрів, по...

          • G13/181 Харчові технології, «Технологічна експерти...

          • G13 Харчові технології, Промислові та крафтові тех...

          • G13/181, G7/174, G11/133 Lean-виробництво

          • G13/181, J3/242 Промислові та крафтові технології ...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

        • ТПБЗВП_НУХТ_3с

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app