Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 1_ОП
Метою навчальної дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій» є надання студентам цілісного уявлення про сукупність процесів, які забезпечують задані властивості різних харчових продуктів, та необхідність використання комплексного підходу при вивченні та удосконаленні технологічних процесів.
Завдання – надати здобувачам комплекс необхідних знань щодо вміння керувати технологічними процесами.
Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 1_МО
Метою навчальної дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій» є надання здобувачам цілісного уявлення про сукупність процесів, які забезпечують задані властивості різних харчових продуктів, та необхідність використання комплексного підходу при вивченні та удосконаленні технологічних процесів.
Завдання – надати здобувачам комплекс необхідних знань щодо організації та проведення науково-дослідницької роботи.
Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 1_ТБ
Метою навчальної дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій» є надання здобувачам цілісного уявлення про сукупність процесів, які забезпечують задані властивості різних харчових продуктів, та необхідність використання комплексного підходу при вивченні та удосконаленні технологічних процесів.
Завдання – надати здобувачам комплекс необхідних знань щодо організації та проведення науково-дослідницької роботи.