Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 1_ОП

Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 1_ОП

Метою навчальної дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій» є надання студентам цілісного уявлення про сукупність процесів, які забезпечують задані властивості різних харчових продуктів, та необхідність використання комплексного підходу при вивченні та удосконаленні технологічних процесів.

Завдання – надати здобувачам комплекс необхідних знань щодо вміння керувати технологічними процесами.

Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 1_МО

Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 1_МО

Метою навчальної дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій» є надання здобувачам цілісного уявлення про сукупність процесів, які забезпечують задані властивості різних харчових продуктів, та необхідність використання комплексного підходу при вивченні та удосконаленні технологічних процесів.

 

Завдання – надати здобувачам комплекс необхідних знань щодо організації та проведення науково-дослідницької роботи.

Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 1_ТБ

Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 1_ТБ

Метою навчальної дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій» є надання здобувачам цілісного уявлення про сукупність процесів, які забезпечують задані властивості різних харчових продуктів, та необхідність використання комплексного підходу при вивченні та удосконаленні технологічних процесів.

 

Завдання – надати здобувачам комплекс необхідних знань щодо організації та проведення науково-дослідницької роботи.