НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
Skip to main content

Блок ПКТМоП

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. G13/181 Харчові технології
  6. 9 семестр 5 курсу
  7. Блок ПКТМоП
Безвідходні технології в молочній промисловості
Грек Олена Вікторівна

Безвідходні технології в молочній промисловості

Access
Методологія наукових досліджень
Грек Олена Вікторівна

Методологія наукових досліджень

Access
Моніторинг виробничих процесів
Басс Оксана Олександрівна

Моніторинг виробничих процесів

Access
Технології масла, молочних жирів та спредів
Тимчук Алла Вікторівна

Технології масла, молочних жирів та спредів

Access
 Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування+КР
Осьмак Тетяна ГригорівнаТимчук Алла Вікторівна

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування+КР

Access
Переддипломна практика
Онопрійчук Олена Олександрівна

Переддипломна практика

Access
Кваліфікаційна робота
Тимчук Алла Вікторівна

Кваліфікаційна робота

Access
Skip Calendar
Calendar
◄ | October 2025 | ►
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25 26
27 28 29 30 31    
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • G1/161 Хімічні технології та інженерія

          • G13/181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

              • Блок ПКТМяГ

              • Блок ПКТМоП

                • БТМП_ЗМО_9с

                • МНД_ЗМО_9с

                • МВП_ЗМО_9с

                • ТММЖС_ЗМО_9с

                • ІХВ.М2.ТП+КРП_ЗМО_9с

                • ПП_ЗМО_9с

                • КР_ЗМО_9с

              • Блок ТПБВ

              • Блок ТРОЖКП

              • Блок ТЗПЗ

              • Блок ТЗКППО

              • Блок ТХКМВХ

              • Блок ТЦППВПКВ

              • ТЕБХП

              • АВП_ЗТІ_9с

              • ІМАПС_ЗТІ_9с

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources
  • Home
  • Calendar

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app