НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

Блок ТПБВ

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. G13/181 Харчові технології
  6. 9 семестр 5 курсу
  7. Блок ТПБВ
Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 4. Технологія вина з винограду
Білько Марина Володимирівна

Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 4. Технологія вина з винограду

Access
Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 4. Технологія вина з винограду_КР
Бабич МихайлоБілько Марина Володимирівна

Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 4. Технологія вина з винограду_КР

Access
Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 5. Технологія вина із плодово-ягідної сировини
Куц Анатолій Михайлович

Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 5. Технологія вина із плодово-ягідної сировини

Access
Моніторинг виробничих процесів
Бойко Петро Миколайович

Моніторинг виробничих процесів

Access
Хімія і біохімія вина
Бабич Ірина МихайлівнаБілько Марина Володимирівна

Хімія і біохімія вина

Access
 Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування+КР
Романова Зоряна Миколаївна

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування+КР

Access
Кваліфікаційна робота
Бондар Микола ВасильовичКуц Анатолій МихайловичОлійник Світлана ІванівнаПрибильський Віталій Леонідович

Кваліфікаційна робота

Access
Переддипломна практика
Бабич Ірина МихайлівнаКуц Анатолій МихайловичОлійник Світлана ІванівнаПрибильський Віталій Леонідович

Переддипломна практика

Access
Skip Calendar
Calendar

October 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25 26
27 28 29 30 31    
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • FileРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • G1/161 Хімічні технології та інженерія

          • G13/181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

              • Блок ПКТМяГ

              • Блок ПКТМоП

              • Блок ТПБВ

                • ТВ.М2. ТВВ_ТБ_9с

                • ТПСБ.М4.ТВВ_КР_ЗТБ_9с

                • М5.ТВПЯС_ЗТБ_9с

                • МВП_ЗТБ_9с

                • ХБВ_ЗТБ_9с

                • ІХВ.М2.ТП+КП_ЗТБ_9с

                • КР_ЗТБ_9с

                • ПП_ЗТБ_9с

              • Блок ТРОЖКП

              • Блок ТЗПЗ

              • Блок ТЗКППО

              • Блок ТХКМВХ

              • Блок ТЦППВПКВ

              • ТЕБХП

              • АВП_ЗТІ_9с

              • ІМАПС_ЗТІ_9с

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app