НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

ТБ

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології
  6. 9 семестр 5 курсу
  7. ТБ
Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 4. Технологія вина з винограду

Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 4. Технологія вина з винограду

Access
Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 4. Технологія вина з винограду_КР

Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 4. Технологія вина з винограду_КР

Access
Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 5. Технологія вина із плодово-ягідної сировини

Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 5. Технологія вина із плодово-ягідної сировини

Access
Моніторинг виробничих процесів

Моніторинг виробничих процесів

Access
Технологічний семінар

Технологічний семінар

Access
Хімія і біохімія вина

Хімія і біохімія вина

Access
 Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування+КР

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування+КР

Access
Кваліфікаційна робота

Кваліфікаційна робота

Access
Переддипломна практика

Переддипломна практика

Access
Skip Calendar
Calendar

July 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • FileРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

              • МЯ

              • МО

              • ТБ

                • ТВ.М2. ТВВ_ТБ_9с

                • ТПСБ.М4.ТВВ_КР_ЗТБ_9с

                • М5.ТВПЯС_ЗТБ_9с

                • МВП_ЗТБ_9с

                • ТС_ЗТБ_9с

                • ХБВ_ЗТБ_9с

                • ІХВ.М2.ТП+КП_ЗТБ_9с

                • КР_ЗТБ_9с

                • ПП_ЗТБ_9с

              • ТЖ

              • ТХ

              • ОП

              • ХЕ

              • ЦВ

              • АВП_ЗТІ_9с

              • ІМАПС_ЗТІ_9с

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app