НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

3 семестр 2 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. Філії НУХТ
  4. Полтавська філія НУХТ
  5. 181 Харчові технології МО
  6. 3 семестр 2 курсу
Хімія та фізика молока і молочних продуктів
Василевська Ніна Петрівна

Хімія та фізика молока і молочних продуктів

Access
Обладнання харчових виробництв  Модуль 1. Базове обладнання харчових виробництв
Палаш Анатолій

Обладнання харчових виробництв Модуль 1. Базове обладнання харчових виробництв

Access
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості_2с
Гузевська Ірина Іванівна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості_2с

Access
Технологія консервування та зберігання молочних продуктів_3с
Василевська Ніна Петрівна

Технологія консервування та зберігання молочних продуктів_3с

Access
Процеси і апарати харчових виробництв+КП
Мисюра Тарас Григорович

Процеси і апарати харчових виробництв+КП

Access
Технології незбираномолочних продуктів та морозива
Васецька Людмила Василівна

Технології незбираномолочних продуктів та морозива

Access
Skip Calendar
Calendar

June 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

        • Сумська філія НУХТ

        • Кам’янець-Подільська філія НУХТ

        • Полтавська філія НУХТ

          • 181 Харчові технології МО

            • 3 семестр 2 курсу

              • ХФММП_ЗМО_ФП_3с

              • ОХВ.М1.БОХВ_ЗХТ_ПФ_2с

              • НДХП_2с_ЗХТ_ПФ

              • ТКЗМП_МО_ФП_3с

              • ПАХВ_ЗМО_ПФ_3с

              • ТНПМ_ЗМО_ФП_3с

            • 4 семестр 2 курсу

          • 181 Харчові технології ХЧ

          • 133 Галузеве машинобудування

          • 174 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані техно...

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app