НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

3 семестр 2 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. Філії НУХТ
  4. Полтавська філія НУХТ
  5. 181 Харчові технології МО
  6. 3 семестр 2 курсу
Хімія та фізика молока і молочних продуктів
Василевська Ніна Петрівна

Хімія та фізика молока і молочних продуктів

Доступ
Обладнання харчових виробництв  Модуль 1. Базове обладнання харчових виробництв
Палаш Анатолій

Обладнання харчових виробництв Модуль 1. Базове обладнання харчових виробництв

Доступ
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості_2с
Гузевська Ірина Іванівна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості_2с

Доступ
Технологія консервування та зберігання молочних продуктів_3с
Василевська Ніна Петрівна

Технологія консервування та зберігання молочних продуктів_3с

Доступ
Процеси і апарати харчових виробництв+КП
Мисюра Тарас Григорович

Процеси і апарати харчових виробництв+КП

Доступ
Технології незбираномолочних продуктів та морозива
Васецька Людмила Василівна

Технології незбираномолочних продуктів та морозива

Доступ
Пропустити Календар
Календар

June 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

        • Сумська філія НУХТ

        • Кам’янець-Подільська філія НУХТ

        • Полтавська філія НУХТ

          • 181 Харчові технології МО

            • 3 семестр 2 курсу

              • ХФММП_ЗМО_ФП_3с

              • ОХВ.М1.БОХВ_ЗХТ_ПФ_2с

              • НДХП_2с_ЗХТ_ПФ

              • ТКЗМП_МО_ФП_3с

              • ПАХВ_ЗМО_ПФ_3с

              • ТНПМ_ЗМО_ФП_3с

            • 4 семестр 2 курсу

          • 181 Харчові технології ХЧ

          • 133 Галузеве машинобудування

          • 174 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані техно...

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок