НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
Skip to main content

3 семестр 2 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології
  6. 3 семестр 2 курсу
Expand all

ХЕ

Комлексна дисципліна. Харчові технології
Бандура (Кузьмик) Ульяна ГеннадіївнаБурченко Людмила МиколаївнаОнопрійчук Олена ОлександрівнаТракало Тетяна ОлександрівнаЧернюшок Ольга Анатоліївна

Комлексна дисципліна. Харчові технології

Access
Сировина для харчових продуктів
Бандура (Кузьмик) Ульяна ГеннадіївнаБондаренко Юлія ВікторівнаГащук Олександра ІзидорівнаЛяшко Галина ВасилівнаЯнюк Тетяна Іванівна

Сировина для харчових продуктів

Access
Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 5. Фізична та колоїдна хімія
Ковальова Світлана ОлександрівнаОвчаров Михайло ЛеонідовичПетренко Тетяна Володимирівна

Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 5. Фізична та колоїдна хімія

Access
Контроль якості та безпечності харчових продуктів
Бандура (Кузьмик) Ульяна ГеннадіївнаМоскалюк Оксана ЄвгеніївнаОсьмак Тетяна ГригорівнаРадзієвська Ірина ГіронтіївнаЧернюшок Ольга АнатоліївнаШаран Андрій Васильович

Контроль якості та безпечності харчових продуктів

Access
Процеси та апарати харчових виробництв
Запорожець Юлія ВладиславівнаМельник Людмила МиколаївнаСапіга Вікторія Ярославівна

Процеси та апарати харчових виробництв

Access
Skip Calendar
Calendar
◄ | May 2025 | ►
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

              • ХЕ

              • КДХТ_ЗТІ+ЗХЕ_3с

              • СХП_ЗТІ_3с

              • КД.ХХТ.М5.ФКХ_ЗТІ+ЗХЕ_3с

              • КЯБХП_ЗТІ_3с

              • ПП_ЗТІ_3с

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources
  • Home
  • Calendar

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app