НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

МО

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології - скор.
  6. 4 семестр 2 курсу
  7. МО
Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній_МО
Беседа Сергій ДмитровичЧепелюк Олександр Миколайович

Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній_МО

Access
Моніторинг технологічних процесів
Осьмак Тетяна Григорівна

Моніторинг технологічних процесів

Access
Технологія сирів
Грек Олена Вікторівна

Технологія сирів

Access
Технології незбираномолочних продуктів та морозива
Грек Олена ВікторівнаТимчук Алла Вікторівна

Технології незбираномолочних продуктів та морозива

Access
Технологія молочних продуктів спеціального призначення
Грек Олена Вікторівна

Технологія молочних продуктів спеціального призначення

Access
Skip Calendar
Calendar

June 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології - скор.

            • 4 семестр 2 курсу

              • МО

                • ОХВ.М2.ОТЛ_ЗМОск_4с

                • МТП_ЗМОск_4с

                • ТС_ЗМОск_4с

                • ТНМПМ_ЗМОск_4с

                • ТМПСП_ЗМОск_4с

              • МЯ

              • ОП

              • ТБ

              • ОХВ_ЗТІск_3с

              • НАССР_ЗТIск_4с

              • ІХВ.М1.ОКП_ЗТІск_4с

            • 5 семестр 3 курсу

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app