НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

МЯ

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології - скор.
  6. 4 семестр 2 курсу
  7. МЯ
Основи кріогенних та сушильних технологій
Чернюшок Ольга Анатоліївна

Основи кріогенних та сушильних технологій

Доступ
Технології переробки вторинних продуктів м'ясної галузі
Гащук Олександра Ізидорівна

Технології переробки вторинних продуктів м'ясної галузі

Доступ
Моніторинг виробничих процесів
Страшинський Ігор Мирославович

Моніторинг виробничих процесів

Доступ
Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній_МЯ
Беседа Сергій Дмитрович

Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній_МЯ

Доступ
М`ясні технології. Модуль 2. Технології м`ясних і м`ясомістких консервів
Пасічний Василь МиколайовичСтрашинський Ігор Мирославович

М`ясні технології. Модуль 2. Технології м`ясних і м`ясомістких консервів

Доступ
М`ясні технології. Модуль 4. Технології м`ясних напівфабрикатів та солених виробів
Страшинський Ігор Мирославович

М`ясні технології. Модуль 4. Технології м`ясних напівфабрикатів та солених виробів

Доступ
Санітарія в м`ясній галузі
Москалюк Оксана Євгеніївна

Санітарія в м`ясній галузі

Доступ
Виробнича практика
Галенко Олег ОлександровичМоскалюк Оксана Євгеніївна

Виробнича практика

Доступ
Пропустити Календар
Календар

June 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30            
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФайлРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології - скор.

            • 4 семестр 2 курсу

              • МО

              • МЯ

                • ОКСТ_ЗМЯск_4с

                • ТППМГ_ЗМЯск_4с

                • МВП_ЗМЯск_4с

                • ОХВ.М2.ОТЛ_МЯ_ЗМЯск_4с

                • МТ.М2.ТММК_ЗМЯск_4с

                • МТ.М4.ТМНСВ_ЗМЯск_4с

                • СМГ_ЗМЯск_4с

                • ВП_ЗМЯск_4с

              • ОП

              • ТБ

              • ОХВ_ЗТІск_3с

              • НАССР_ЗТIск_4с

              • ІХВ.М1.ОКП_ЗТІск_4с

            • 5 семестр 3 курсу

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок