НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

Біотехнології продуктів бродіння і виноробства

  1. На головну
  2. Курси
  3. ПРИКЛАДИ
  4. АРХІВ ННІХТ
  5. Біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Пропустити Календар
Календар

July 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФайлРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

        • АРХІВ ННІЕіУ

        • АРХІВ ННІХТ

          • Біотехнології продуктів бродіння і виноробства

          • Технології цукру і підготовки води

          • Технології консервування

          • Технології хлібопекарських і кондитерських виробів

          • Технології зберігання і переробки зерна

          • Технології м'яса і м'ясних продуктів

          • Технології молока і молочних продуктів

          • Технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

          • Технології оздоровчих продуктів

          • Експертизи харчових продуктів

          • Процесів і апаратів харчових виробництв

          • Харчової хімії

          • А_ЗХТ_Ч.1,2_ХТ_3

          • А_ФКЗРАП_АЮ_М

          • А_ЗТХВ_ЗХТ_3с

          • А_ВКСХВ_ЗТІ_5с

        • АРХІВ ННІТІ

        • АРХІВ АКС

        • АРХІВ БТЕК

        • АРХІВ ГРТБ

        • ПРИКЛАДИ КУРСІВ

        • Викладачі для опитування студентів

        • Педіновації

        • ДЛЯ викладачів

        • HELP_1

        • ППМ

        • Дисткурс

        • ВК_НУХТ

        • Курс_1

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок