НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

6 семестр 3 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. 181 Харчові технології (Експертиза)
  6. 6 семестр 3 курсу
Безпека життєдіяльності та охорона праці
Євтушенко Ольга ВолодимирівнаСірик Аліна Олегівна

Безпека життєдіяльності та охорона праці


Access
Економіка  і управління харчових виробництв
Ємцева Галина Федорівна

Економіка і управління харчових виробництв

Access
Моніторинг виробничих процесів
Вашека Оксана Миколаївна

Моніторинг виробничих процесів

Access
Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2. Мікробіологія харчових продуктів
Белемець Тетяна ОлександрівнаРезніченко Юрій Миколайович

Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2. Мікробіологія харчових продуктів

Access
Технологічна експертиза виробництва харчової продукції
Логінова Анна ОлегівнаПопова Наталія Вікторівна

Технологічна експертиза виробництва харчової продукції

Access
Технологічна експертиза виробництва харчової продукції_КР
Вашека Оксана МиколаївнаЗолотоверх Катерина ВолодимирівнаМельник Оксана ПетрівнаПащенко Богдан СергійовичПопова Наталія ВікторівнаСидор Василь МихайловичУсатюк Світлана ІванівнаЧорна Анастасія ІванівнаШульга Оксана Сергіївна

Технологічна експертиза виробництва харчової продукції_КР

Access
Внутрішня комунікація харчового підприємства
Мельник Оксана Петрівна

Внутрішня комунікація харчового підприємства

Access
Експертиза технологічних процесів
Вашека Оксана МиколаївнаЛогінова Анна Олегівна

Експертиза технологічних процесів

Access
Санітарія виробництва
Логінова Анна ОлегівнаСидор Василь Михайлович

Санітарія виробництва

Access
Митна та судово-товарознавча експертиза
Мельник Оксана Петрівна

Митна та судово-товарознавча експертиза

Метою навчальної дисципліни є формування у студентів професійного знання в галузі товарознавства та експертизи в митній справі; придбання відповідних знань, умінь і навичок проведення митної та товарознавствчо-судової експертизи в митній справі, у сфері зовнішньоекономічної діяльності підприємств і організацій.

Access
Основи проектування харчових виробництв
Петруша Оксана Олександрівна

Основи проектування харчових виробництв

Access
Skip Calendar
Calendar

July 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • FileРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології (Експертиза)

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

              • БЖОП_ХЕ_6с

              • ЕУХВ_ХЕ_6с

              • МВП_ХЕ_6с

              • МХТ.М2.МХП_ХЕ_6с

              • ТЕВХП_ХЕ_6с

              • ТЕВХП_КР_ХЕ_6с

              • ВКХП_ХЕ_6с

              • ЕТП_ХЕ_6с

              • СВ_ХЕ_6с

              • МСТЕ_ХЕ_6с

              • ОПХВ_ХЕ_6с

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олі...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових прод...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і ...

          • 181 Харчові технології, "Технології органічних ха...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів бро...

          • 181 Харчові технології, Технології зберігання, кон...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових конце...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • 181, 174, 133 Lean-виробництво

          • 181, 242 Промислові та крафтові технології для HоR...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app