НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

6 семестр 3 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. 181 Харчові технології (Експертиза)
  6. 6 семестр 3 курсу
Безпека життєдіяльності та охорона праці
Євтушенко Ольга ВолодимирівнаСірик Аліна Олегівна

Безпека життєдіяльності та охорона праці


Доступ
Економіка  і управління харчових виробництв
Ємцева Галина Федорівна

Економіка і управління харчових виробництв

Доступ
Моніторинг виробничих процесів
Вашека Оксана Миколаївна

Моніторинг виробничих процесів

Доступ
Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2. Мікробіологія харчових продуктів
Белемець Тетяна ОлександрівнаРезніченко Юрій Миколайович

Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2. Мікробіологія харчових продуктів

Доступ
Технологічна експертиза виробництва харчової продукції
Логінова Анна ОлегівнаПопова Наталія Вікторівна

Технологічна експертиза виробництва харчової продукції

Доступ
Технологічна експертиза виробництва харчової продукції_КР
Вашека Оксана МиколаївнаЗолотоверх Катерина ВолодимирівнаМельник Оксана ПетрівнаПащенко Богдан СергійовичПопова Наталія ВікторівнаСидор Василь МихайловичУсатюк Світлана ІванівнаЧорна Анастасія ІванівнаШульга Оксана Сергіївна

Технологічна експертиза виробництва харчової продукції_КР

Доступ
Внутрішня комунікація харчового підприємства
Мельник Оксана Петрівна

Внутрішня комунікація харчового підприємства

Доступ
Експертиза технологічних процесів
Вашека Оксана МиколаївнаЛогінова Анна Олегівна

Експертиза технологічних процесів

Доступ
Санітарія виробництва
Логінова Анна ОлегівнаСидор Василь Михайлович

Санітарія виробництва

Доступ
Митна та судово-товарознавча експертиза
Мельник Оксана Петрівна

Митна та судово-товарознавча експертиза

Метою навчальної дисципліни є формування у студентів професійного знання в галузі товарознавства та експертизи в митній справі; придбання відповідних знань, умінь і навичок проведення митної та товарознавствчо-судової експертизи в митній справі, у сфері зовнішньоекономічної діяльності підприємств і організацій.

Доступ
Основи проектування харчових виробництв
Петруша Оксана Олександрівна

Основи проектування харчових виробництв

Доступ
Пропустити Календар
Календар

July 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФайлРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології (Експертиза)

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

              • БЖОП_ХЕ_6с

              • ЕУХВ_ХЕ_6с

              • МВП_ХЕ_6с

              • МХТ.М2.МХП_ХЕ_6с

              • ТЕВХП_ХЕ_6с

              • ТЕВХП_КР_ХЕ_6с

              • ВКХП_ХЕ_6с

              • ЕТП_ХЕ_6с

              • СВ_ХЕ_6с

              • МСТЕ_ХЕ_6с

              • ОПХВ_ХЕ_6с

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олі...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових прод...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і ...

          • 181 Харчові технології, "Технології органічних ха...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів бро...

          • 181 Харчові технології, Технології зберігання, кон...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових конце...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • 181, 174, 133 Lean-виробництво

          • 181, 242 Промислові та крафтові технології для HоR...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок