НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

1 семестр 1 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...
  6. 1 семестр 1 курсу
Експертиза та експрес-ідентифікація харчових продуктів
Логінова Анна ОлегівнаУсатюк Світлана Іванівна

Експертиза та експрес-ідентифікація харчових продуктів

Доступ
Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М1.Оптимізація технологічних процесів виробництва харчової продукції
Попова Наталія Вікторівна

Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М1.Оптимізація технологічних процесів виробництва харчової продукції

Доступ
Системи менеджменту безпечності харчових продуктів
Попова Наталія Вікторівна

Системи менеджменту безпечності харчових продуктів

Доступ
Системи менеджменту безпечності харчових продуктів_КР
Вашека Оксана МиколаївнаПопова Наталія ВікторівнаСидор Василь МихайловичУсатюк Світлана ІванівнаЧорна Анастасія ІванівнаШульга Оксана Сергіївна

Системи менеджменту безпечності харчових продуктів_КР

Доступ
Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації
Науменко Наталія ВалентинівнаНежива Ольга Миколаївна

Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації

Доступ
Міжнародна продовольча безпека
Каїра Людмила Григорівна

Міжнародна продовольча безпека

Доступ
Пропустити Календар
Календар

May 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології (Експертиза)

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олі...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових прод...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і ...

          • 181 Харчові технології, "Технології органічних ха...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів бро...

          • 181 Харчові технології, Технології зберігання, кон...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових конце...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

            • 1 семестр 1 курсу

              • ЕЕІХП_ХЕ_М_1с

              • ОСМАХТ.М1._ХЕ_М_1с

              • СМБХП_ХЕ_М_1с

              • СМБХП_КР_ХЕ_М_1с

              • ІМПННК_ХЕ_М_1с

              • МПБ_ХЕ_М_1с

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

          • 181, 174, 133 Lean-виробництво

          • 181, 242 Промислові та крафтові технології для HоR...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок