НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

ТЖ

  1. Home
  2. Courses
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. 181 Харчові технології
  6. 8 семестр 4 курсу
  7. ТЖ
Автоматизація виробничих процесів
Киричук Сергій Андрійович

Автоматизація виробничих процесів

Access
Основи наукових досліджень
Романовська Тетяна Іванівна

Основи наукових досліджень

Access
Моніторинг виробничих процесів
Романовська Тетяна Іванівна

Моніторинг виробничих процесів

Access
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. Основи НАССР
Пащенко Богдан Сергійович

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. Основи НАССР

Access
Технології парфумерно-косметичних виробів
Радзієвська Ірина Гіронтіївна

Технології парфумерно-косметичних виробів

Access
Інжиніринг харвочих виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування_КР
Бахмач Володимир ОлександровичНосенко Тамара ТихонівнаРомановська Тетяна Іванівна

Інжиніринг харвочих виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування_КР

Access
Іноземна мова для академічного і професійного спілкування
Науменко Наталія Валентинівна

Іноземна мова для академічного і професійного спілкування

Access
Кваліфікаційна робота
Бахмач Володимир ОлександровичНосенко Тамара ТихонівнаРадзієвська Ірина ГіронтіївнаРомановська Тетяна Іванівна

Кваліфікаційна робота

Access
Переддипломна практика
Бахмач Володимир Олександрович

Переддипломна практика

Access
Skip Calendar
Calendar

May 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

              • МО

              • МЯ

              • ОП

              • ТБ

              • ТЖ

                • АВП_ТЖ_8c

                • ОНД_ТЖ_8с

                • МВП_ТЖ_8c

                • ОУЯБХП.М2_ТЖ_8c

                • ТПКВ_ТЖ_8c

                • ІХВ.М2.ТП_КР_ТЖ_8c

                • ІМАПС_ТЖ_8с

                • КР_ТЖ_8с

                • ПП_ТЖ_8c

              • ТЗ

              • ТК

              • ТХ

              • ЦВ

              • ІМАПС_ТІ_8с

            • ВБ_3курс_ХЕ

            • ВД_3курс_ТІ_блок

            • ВД_2курс

          • 181 Харчові технології (Експертиза)

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олі...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових прод...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і ...

          • 181 Харчові технології, "Технології органічних ха...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів бро...

          • 181 Харчові технології, Технології зберігання, кон...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових конце...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • 181, 174, 133 Lean-виробництво

          • 181, 242 Промислові та крафтові технології для HоR...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app