НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

ТЖ

  1. На головну
  2. Курси
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. 181 Харчові технології
  6. 8 семестр 4 курсу
  7. ТЖ
Автоматизація виробничих процесів
Киричук Сергій Андрійович

Автоматизація виробничих процесів

Доступ
Основи наукових досліджень
Романовська Тетяна Іванівна

Основи наукових досліджень

Доступ
Моніторинг виробничих процесів
Романовська Тетяна Іванівна

Моніторинг виробничих процесів

Доступ
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. Основи НАССР
Пащенко Богдан Сергійович

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. Основи НАССР

Доступ
Технології парфумерно-косметичних виробів
Радзієвська Ірина Гіронтіївна

Технології парфумерно-косметичних виробів

Доступ
Інжиніринг харвочих виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування_КР
Бахмач Володимир ОлександровичНосенко Тамара ТихонівнаРомановська Тетяна Іванівна

Інжиніринг харвочих виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування_КР

Доступ
Іноземна мова для академічного і професійного спілкування
Науменко Наталія Валентинівна

Іноземна мова для академічного і професійного спілкування

Доступ
Кваліфікаційна робота
Бахмач Володимир ОлександровичНосенко Тамара ТихонівнаРадзієвська Ірина ГіронтіївнаРомановська Тетяна Іванівна

Кваліфікаційна робота

Доступ
Переддипломна практика
Бахмач Володимир Олександрович

Переддипломна практика

Доступ
Пропустити Календар
Календар

May 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

              • МО

              • МЯ

              • ОП

              • ТБ

              • ТЖ

                • АВП_ТЖ_8c

                • ОНД_ТЖ_8с

                • МВП_ТЖ_8c

                • ОУЯБХП.М2_ТЖ_8c

                • ТПКВ_ТЖ_8c

                • ІХВ.М2.ТП_КР_ТЖ_8c

                • ІМАПС_ТЖ_8с

                • КР_ТЖ_8с

                • ПП_ТЖ_8c

              • ТЗ

              • ТК

              • ТХ

              • ЦВ

              • ІМАПС_ТІ_8с

            • ВБ_3курс_ХЕ

            • ВД_3курс_ТІ_блок

            • ВД_2курс

          • 181 Харчові технології (Експертиза)

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олі...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових прод...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і ...

          • 181 Харчові технології, "Технології органічних ха...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів бро...

          • 181 Харчові технології, Технології зберігання, кон...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових конце...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • 181, 174, 133 Lean-виробництво

          • 181, 242 Промислові та крафтові технології для HоR...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок