НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

1 семестр 1 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. 181 Харчові технології, "Технології органічних ха...
  6. 1 семестр 1 курсу
Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М.1
Махинько Валерій Миколайович

Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М.1

Access
Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів
Бобель Інна Миколаївна

Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів

Access
Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів_Курсовий проект
Камбулова Юлія Вікторівна

Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів_Курсовий проект

Access
Інновації в технологіях органічних харчових продуктів

Інновації в технологіях органічних харчових продуктів

Access
Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації
ЛукНауменко Наталія Валентинівна

Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації

Access
Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції_ВВ
Білик Олена Анатоліївна

Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції_ВВ

Access
Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів_ВВ
Фалендиш Наталія Олексіївна

Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів_ВВ

Access
Skip Calendar
Calendar

June 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології (Експертиза)

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олі...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових прод...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і ...

          • 181 Харчові технології, "Технології органічних ха...

            • 1 семестр 1 курсу

              • ОСМАХТ.М1._ТО_М_1с

              • ОПВОХП_ТО_М_1с_ВВ

              • ТОХП_КП_ТО_М_1с

              • ІТОХП_ТО_М_1с

              • ІМПННК_ТО_М_1с

              • РВХДРТГЄРУШЄ_ТО_М_1с_ВВ

              • НПБОХП_ТО_М_1с_ВВ

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів бро...

          • 181 Харчові технології, Технології зберігання, кон...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових конце...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • 181, 174, 133 Lean-виробництво

          • 181, 242 Промислові та крафтові технології для HоR...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app