НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Перейти до головного вмісту

1 семестр 1 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. G13/181 Харчові технології, "Технології органічних...
  6. 1 семестр 1 курсу
Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М.1

Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М.1

Доступ
Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів
Фалендиш Наталія Олексіївна

Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів

Доступ
Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів_Курсовий проект

Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів_Курсовий проект

Доступ
Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації

Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації

Доступ
Пропустити Календар
Календар
◄ | September 2025 | ►
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • G1 / 161 Хімічні технології та інженерія

          • G13 / 181 Харчові технології

          • G13 / 181 Харчові технології (ТЕБХП)

          • G1 / 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології зберіганн...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології зберіганн...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології рослинних...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології хліба, кон...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології харчових ...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології зберіганн...

          • G13/181 Харчові технології, "Технології органічних...

            • 1 семестр 1 курсу

              • ОСМАХТ.М1._ТО_М_1с

              • ОПВОХП_ТО_М_1с_ВВ

              • ТОХП_КП_ТО_М_1с

              • ІМПННК_ТО_М_1с

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

          • G13/181 Харчові технології, «Технології продуктів...

          • G13/181 Харчові технології, Технології зберігання,...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології харчових к...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології цукрів, по...

          • G13/181 Харчові технології, «Технологічна експерти...

          • G13 Харчові технології, Промислові та крафтові тех...

          • G13/181, G7/174, G11/133 Lean-виробництво

          • G13/181, J3/242 Промислові та крафтові технології ...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

        • ТПБЗВП_НУХТ_3с

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми
  • На головну
  • Календар

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок