НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
Skip to main content

1 семестр 1 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. G13/181 Харчові технології, "Технології органічних...
  6. 1 семестр 1 курсу
Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М.1
Махинько Валерій Миколайович

Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М.1

Access
Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів
Фалендиш Наталія Олексіївна

Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів

Access
Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів_Курсовий проект
Камбулова Юлія ВікторівнаКохан Олена ОлександрівнаФалендиш Наталія Олексіївна

Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів_Курсовий проект

Access
Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації

Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації

Access
Skip Calendar
Calendar
◄ | September 2025 | ►
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • G1 / 161 Хімічні технології та інженерія

          • G13 / 181 Харчові технології

          • G13 / 181 Харчові технології (ТЕБХП)

          • G1 / 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології зберіганн...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології зберіганн...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології рослинних...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології хліба, кон...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології харчових ...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології зберіганн...

          • G13/181 Харчові технології, "Технології органічних...

            • 1 семестр 1 курсу

              • ОСМАХТ.М1._ТО_М_1с

              • ОПВОХП_ТО_М_1с_ВВ

              • ТОХП_КП_ТО_М_1с

              • ІМПННК_ТО_М_1с

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

          • G13/181 Харчові технології, «Технології продуктів...

          • G13/181 Харчові технології, Технології зберігання,...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології харчових к...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології цукрів, по...

          • G13/181 Харчові технології, «Технологічна експерти...

          • G13 Харчові технології, Промислові та крафтові тех...

          • G13/181, G7/174, G11/133 Lean-виробництво

          • G13/181, J3/242 Промислові та крафтові технології ...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

        • ТПБЗВП_НУХТ_3с

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources
  • Home
  • Calendar

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app