НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

1 семестр 1 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...
  6. 1 семестр 1 курсу
Менеджмент якості та безпеки борошняних, кондитерських виробів
Камбулова Юлія Вікторівна

Менеджмент якості та безпеки борошняних, кондитерських виробів

Access
Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М.1
Юрчак Віра Гаврилівна

Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М.1

Access
Інновації у технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратах

Інновації у технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратах

Access
Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації
ЛукТкачук Юлія Володимирівна

Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації

Access
Технологія пакування та зберігання упакованої продукції
Кохан Олена Олександрівна

Технологія пакування та зберігання упакованої продукції

Access
Харчові добавки та інноваційні інгредієнти у технологіях органічних харчових продуктів, борошняних та кондитерських виробів
Білик Олена Анатоліївна

Харчові добавки та інноваційні інгредієнти у технологіях органічних харчових продуктів, борошняних та кондитерських виробів

Access
Сталий розвиток та практичні аспекти виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
Махинько Валерій Миколайович

Сталий розвиток та практичні аспекти виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Access
Skip Calendar
Calendar

November 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • FileРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • G1/161 Хімічні технології та інженерія

          • G13/181 Харчові технології

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

            • 1 семестр 1 курсу

              • МЯББКВ_ЗТХ_М_1с

              • ОСМАХТ.М1._ЗТХ_М_1с

              • ІТБКВХ_ЗТХ_М_1с

              • ІМПННК_ЗТХ_М_1с

              • ТПЗУП_ЗТХ_М_1с

              • ХДІІТОХПБКВ_ЗТХ_М_1с

              • СРПАВБКВХ_ЗТХ_М_1с

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС імені проф. І.В. Ельперіна

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app