НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

1 семестр 1 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...
  6. 1 семестр 1 курсу
Менеджмент якості та безпеки борошняних, кондитерських виробів
Камбулова Юлія Вікторівна

Менеджмент якості та безпеки борошняних, кондитерських виробів

Доступ
Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М.1
Юрчак Віра Гаврилівна

Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М.1

Доступ
Інновації у технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратах

Інновації у технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратах

Доступ
Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації
ЛукТкачук Юлія Володимирівна

Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації

Доступ
Технологія пакування та зберігання упакованої продукції
Кохан Олена Олександрівна

Технологія пакування та зберігання упакованої продукції

Доступ
Харчові добавки та інноваційні інгредієнти у технологіях органічних харчових продуктів, борошняних та кондитерських виробів
Білик Олена Анатоліївна

Харчові добавки та інноваційні інгредієнти у технологіях органічних харчових продуктів, борошняних та кондитерських виробів

Доступ
Сталий розвиток та практичні аспекти виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
Махинько Валерій Миколайович

Сталий розвиток та практичні аспекти виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Доступ
Пропустити Календар
Календар

November 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФайлРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • G1/161 Хімічні технології та інженерія

          • G13/181 Харчові технології

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

            • 1 семестр 1 курсу

              • МЯББКВ_ЗТХ_М_1с

              • ОСМАХТ.М1._ЗТХ_М_1с

              • ІТБКВХ_ЗТХ_М_1с

              • ІМПННК_ЗТХ_М_1с

              • ТПЗУП_ЗТХ_М_1с

              • ХДІІТОХПБКВ_ЗТХ_М_1с

              • СРПАВБКВХ_ЗТХ_М_1с

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС імені проф. І.В. Ельперіна

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок