НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

Блок ТХКМВХ

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. G13/181 Харчові технології
  6. 9 семестр 5 курсу
  7. Блок ТХКМВХ
Моніторинг виробничих процесів

Моніторинг виробничих процесів

Access
Низькотемпературні та екструзійні технології

Низькотемпературні та екструзійні технології

Access
Технологічне моделювання борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Технологічне моделювання борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Access
Технології хлібобулочних виробів

Технології хлібобулочних виробів

Access
Технології хлібобулочних виробів_КР

Технології хлібобулочних виробів_КР

Access
Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування

Access
Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування_КР

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування_КР

Access
Переддипломна практика

Переддипломна практика

Access
Кваліфікаційна робота

Кваліфікаційна робота

Access
Skip Calendar
Calendar

September 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • FileРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • G1/161 Хімічні технології та інженерія

          • G13/181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

              • Блок ПКТМяГ

              • Блок ПКТМоП

              • Блок ТПБВ

              • Блок ТРОЖКП

              • Блок ТЗПЗ

              • Блок ТЗКППО

              • Блок ТХКМВХ

                • МВП_ЗТХ_9с

                • НЕТ_ЗТХ_9с

                • ТМБКСХ_ЗХТ_9с

                • ТХВ_ЗТХ_9с

                • ТХВ_КР_ЗТХ_9с

                • ІХВ.М2.ТП_ЗТХ_9с

                • ІВХ.М2.ТП_КР_ТХ_9с

                • ПП_ЗТХ_9с

                • КР_ЗТХ_9с

              • Блок ТЦППВПКВ

              • ТЕБХП

              • АВП_ЗТІ_9с

              • ІМАПС_ЗТІ_9с

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app