НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

1 семестр 1 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. Освітня програма доктор філософії
  6. 1 семестр 1 курсу
Наукова комунікація іноземною мовою
Лук

Наукова комунікація іноземною мовою

Доступ
Педагогіка та психологія вищої професійної школи
Саракун Лариса Петрівна

Педагогіка та психологія вищої професійної школи

Доступ
Історія філософії та філософія науки
Пилипенко Олександр Євгенійович

Історія філософії та філософія науки

Доступ
Фаховий колоквіум
Ковбаса Володимир МиколайовичПоліщук Галина Євгеніївна

Фаховий колоквіум

Доступ
Інструментальні та фізико-хімічні методи кількісного та якісного. М1
Маринін Андрій ІвановичПасічний Василь Миколайович

Інструментальні та фізико-хімічні методи кількісного та якісного. М1

Доступ
Методи наукових досліджень та планування екперименту
Махинько Валерій МиколайовичПасічний Василь Миколайович

Методи наукових досліджень та планування екперименту

Доступ
Актуальні проблеми харчових технологій
Білько Марина ВолодимирівнаПоліщук Галина Євгеніївна

Актуальні проблеми харчових технологій

Доступ
Актуальні проблеми харчових технологій_КР
Галенко Олег ОлександровичНєміріч Олександра ВолодимирівнаПасічний Василь МиколайовичПетруша Оксана ОлександрівнаПоліщук Галина ЄвгеніївнаПопова Наталія ВікторівнаТопчій Оксана АнатоліївнаШевченко (Кишенько) Ірина Іванівна

Актуальні проблеми харчових технологій_КР

Доступ
Пропустити Календар
Календар

June 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології (Експертиза)

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олі...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових прод...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і ...

          • 181 Харчові технології, "Технології органічних ха...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів бро...

          • 181 Харчові технології, Технології зберігання, кон...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових конце...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • 181, 174, 133 Lean-виробництво

          • 181, 242 Промислові та крафтові технології для HоR...

          • Освітня програма доктор філософії

            • 1 семестр 1 курсу

              • НКІМ_А_ННІХТ_1с

              • ППВПШ_А_1с

              • ІФФН_А_1с

              • ФК_А_ННІХТ_1с

              • ІФХМКЯ.М1._А_ТІ_1с

              • МНДПЕ_А_ТІ_1с

              • АПХТ_А_ННІХТ

              • АПХТ_А_ННІХТ_КР

            • 2 семестр 1 курсу

            • ІМнім._ТІА

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок