НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

ХЕ

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології
  6. 8 семестр 4 курсу
  7. ХЕ
Виробнича практика
Логінова Анна ОлегівнаВашека Оксана МиколаївнаПащенко Богдан СергійовичПопова Наталія ВікторівнаЧорна Анастасія ІванівнаШульга Оксана Сергіївна

Виробнича практика

Access
Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Гігієнічний інжиніринг
Пащенко Богдан Сергійович

Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Гігієнічний інжиніринг

Access
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції
Божко Анастасія ЮріївнаУсатюк Світлана Іванівна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції

Access
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи управління якістю харчової продукції
Мельник Оксана ПетрівнаУсатюк Світлана ІванівнаПащенко Богдан СергійовичПопова Наталія ВікторівнаЧорна Анастасія ІванівнаШульга Оксана Сергіївна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи управління якістю харчової продукції

Access
Практика ЄС в системах управління виробництва харчової продукції
Сидор Василь Михайлович

Практика ЄС в системах управління виробництва харчової продукції

Access
Управління зовнішніми процесами
Логінова Анна ОлегівнаУсатюк Світлана Іванівна

Управління зовнішніми процесами

Access
Харчові алергени
Чорна Анастасія Іванівна

Харчові алергени

Access
Skip Calendar
Calendar

July 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • FileРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

              • МЯ

              • МО

              • ТБ

              • ТЖ

              • ТЗ

              • ТК

              • ТХ

              • ЦВ

              • ХЕ

                • ВП_ЗХЕск_8с

                • ОХВ.М2.ГІ_ЗХЕ_8с

                • ОУЯБХП.М2.НАССР_ЗХЕ_8с

                • ОУЯБХП.М3.СУЯХП_ЗХЕ_8с

                • ПЄССУВХП_ЗХЕ_8с

                • УЗП_ЗХЕ_8с

                • ХА_ЗХЕ_8с

              • НАССР_ЗТI_8с

              • МХВ.М1.ЗМ_ЗТІск_1с

            • 9 семестр 5 курсу

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app