НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

ХЕ

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології
  6. 8 семестр 4 курсу
  7. ХЕ
Виробнича практика
Логінова Анна ОлегівнаВашека Оксана МиколаївнаПащенко Богдан СергійовичПопова Наталія ВікторівнаЧорна Анастасія ІванівнаШульга Оксана Сергіївна

Виробнича практика

Доступ
Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Гігієнічний інжиніринг
Пащенко Богдан Сергійович

Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Гігієнічний інжиніринг

Доступ
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції
Божко Анастасія ЮріївнаУсатюк Світлана Іванівна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції

Доступ
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи управління якістю харчової продукції
Мельник Оксана ПетрівнаУсатюк Світлана ІванівнаПащенко Богдан СергійовичПопова Наталія ВікторівнаЧорна Анастасія ІванівнаШульга Оксана Сергіївна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи управління якістю харчової продукції

Доступ
Практика ЄС в системах управління виробництва харчової продукції
Сидор Василь Михайлович

Практика ЄС в системах управління виробництва харчової продукції

Доступ
Управління зовнішніми процесами
Логінова Анна ОлегівнаУсатюк Світлана Іванівна

Управління зовнішніми процесами

Доступ
Харчові алергени
Чорна Анастасія Іванівна

Харчові алергени

Доступ
Пропустити Календар
Календар

July 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФайлРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

              • МЯ

              • МО

              • ТБ

              • ТЖ

              • ТЗ

              • ТК

              • ТХ

              • ЦВ

              • ХЕ

                • ВП_ЗХЕск_8с

                • ОХВ.М2.ГІ_ЗХЕ_8с

                • ОУЯБХП.М2.НАССР_ЗХЕ_8с

                • ОУЯБХП.М3.СУЯХП_ЗХЕ_8с

                • ПЄССУВХП_ЗХЕ_8с

                • УЗП_ЗХЕ_8с

                • ХА_ЗХЕ_8с

              • НАССР_ЗТI_8с

              • МХВ.М1.ЗМ_ЗТІск_1с

            • 9 семестр 5 курсу

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок