НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

7 семестр 4 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. 181 Харчові технології
  6. 7 семестр 4 курсу
Безпека життєдіяльності та охорона праці
Євтушенко Ольга Володимирівна

Безпека життєдіяльності та охорона праці

Access
Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства
Силка Ірина МиколаївнаСтукальська Наталія Миколаївна

Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства

Access
Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства_КР
Нєміріч Олександра ВолодимирівнаНаконечна (Мартинюк) Аліна СергіївнаСтукальська Наталія Миколаївна

Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства_КР

Access
Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства
Захаров Володимир ВолодимировичМатиящук Олена Володимирівна

Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства

Access
Барна справа і робота сомельє
Матюшенко Раїса Василівна

Барна справа і робота сомельє

Access
Молекулярні технології в закладах ресторанного господарства
Захаров Володимир ВолодимировичМамченко Людмила Євгенівна

Молекулярні технології в закладах ресторанного господарства

Access
Skip Calendar
Calendar

June 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

              • БЖОП_ЗХЧ_7с

              • М3.ТКПЗРГ_ЗХЧ_7с

              • М3.ТКПЗРГ_КР_ЗХЧ_7с

              • ОПДЗРГ_ЗХЧ_7с

              • БСРС_ЗХЧ_7с

              • МТЗРГ_ЗХЧ_7с

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 241 Готельно-ресторанна справа

          • 241 Готельно-ресторанна справа - скор.

          • 242 Туризм

          • 181 Харчові технології, «Технології в ресторанному...

          • 241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рестор...

          • 242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app