НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

7 семестр 4 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. G13/181 Харчові технології
  6. 7 семестр 4 курсу
Безпека життєдіяльності та охорона праці
Євтушенко Ольга Володимирівна

Безпека життєдіяльності та охорона праці

Access
Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства
Зуйко Віра Ігорівна

Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства

Access
Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства_КР
Зуйко Віра Ігорівна

Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства_КР

Access
Сервісологія
Зуйко Віра Ігорівна

Сервісологія

Access
Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства
Матиящук Олена Володимирівна

Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства

Access
Іноземна мова для академічного і професійного спілкування
Шерстюк Надія Володимирівна

Іноземна мова для академічного і професійного спілкування

Access
Кулінарна етнологія
Матиящук Олена Володимирівна

Кулінарна етнологія

Access
Харчові добавки, прянощі та приправи
Стукальська Наталія Миколаївна

Харчові добавки, прянощі та приправи

Access
Skip Calendar
Calendar

October 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • FileРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • G13/181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

              • БЖОП_ЗХЧ_7с

              • М3.ТКПЗРГ_ЗХЧ_7с

              • М3.ТКПЗРГ_КР_ЗХЧ_7с

              • С_ЗХЧ_7с

              • ОПДЗРГ_ЗХЧ_7с

              • ІМАПС_ЗХЧ_7с

              • КЕ_ЗХЧ_7с

              • ХДПП_ЗХЧ_7с

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа

          • J3/242 Туризм

          • G13/181 Харчові технології, «Технології в ресторан...

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рес...

          • J3/242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app