НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
Skip to main content

7 семестр 4 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. G13/181 Харчові технології
  6. 7 семестр 4 курсу
Безпека життєдіяльності та охорона праці
Євтушенко Ольга Володимирівна

Безпека життєдіяльності та охорона праці

Access
Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства

Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства

Access
Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства_КР

Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства_КР

Access
Сервісологія

Сервісологія

Access
Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства

Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства

Access
Іноземна мова для академічного і професійного спілкування

Іноземна мова для академічного і професійного спілкування

Access
Кулінарна етнологія

Кулінарна етнологія

Access
Харчові добавки, прянощі та приправи

Харчові добавки, прянощі та приправи

Access
Skip Calendar
Calendar
◄ | September 2025 | ►
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • G13/181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

              • БЖОП_ЗХЧ_7с

              • М3.ТКПЗРГ_ЗХЧ_7с

              • М3.ТКПЗРГ_КР_ЗХЧ_7с

              • С_ЗХЧ_7с

              • ОПДЗРГ_ЗХЧ_7с

              • ІМАПС_ЗХЧ_7с

              • КЕ_ЗХЧ_7с

              • ХДПП_ЗХЧ_7с

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа

          • J3/242 Туризм

          • G13/181 Харчові технології, «Технології в ресторан...

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рес...

          • J3/242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources
  • Home
  • Calendar

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app