НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Перейти до головного вмісту

ТХ

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології
  6. 8 семестр 4 курсу
  7. ТХ
 Виробнича практика
Бондаренко Юлія ВікторівнаДорохович Вікторія ВіталіївнаКамбулова Юлія ВікторівнаКохан Олена ОлександрівнаМахинько Валерій МиколайовичМахинько Людмила Василівна

Виробнича практика

Доступ
Моніторинг виробничих процесів
Кохан Олена ОлександрівнаМихонік Лариса Анатоліївна

Моніторинг виробничих процесів

Доступ
Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній
Беседа Сергій ДмитровичТеличкун Юлія Станіславівна

Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній

Доступ
Технології макаронних виробів
Юрчак Віра Гаврилівна

Технології макаронних виробів

Доступ
Технології кондитерських виробів
Дорохович Вікторія Віталіївна

Технології кондитерських виробів

Доступ
Пропустити Календар
Календар
◄ | July 2025 | ►
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

              • МЯ

              • МО

              • ТБ

              • ТЖ

              • ТЗ

              • ТК

              • ТХ

                • ВП_ЗТХ_8с

                • МВП_ЗТХ_8с

                • ОХВ.М2.ОТЛ_ЗТХ_8с

                • ТМВ_ЗТХ_8с

                • ТКВ_ЗТХ_8с

              • ЦВ

              • ХЕ

              • НАССР_ЗТI_8с

              • МХВ.М1.ЗМ_ЗТІск_1с

            • 9 семестр 5 курсу

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми
  • На головну
  • Календар

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок