НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

ТБ

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології
  6. 8 семестр 4 курсу
  7. ТБ
Технологія продуктів спиртового бродіння.Модуль 2. Технологія спирту
Кириленко Роман Григорович

Технологія продуктів спиртового бродіння.Модуль 2. Технологія спирту

Access
Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 2. Технологія спирту_КР
Кириленко Роман Григорович

Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 2. Технологія спирту_КР

Access
Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 3. Первинне виноробство_8с
Білько Марина ВолодимирівнаБабич Ірина Михайлівна

Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 3. Первинне виноробство_8с

Access
Методологія наукових досліджень
Бабич Ірина Михайлівна

Методологія наукових досліджень

Access
Моніторинг виробничих процесів
Бойко Петро Миколайович

Моніторинг виробничих процесів

Access
Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній
Беседа Сергій Дмитрович

Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній

Access
Технології екстрактів і напоїв
Бондар Микола Васильович

Технології екстрактів і напоїв

Access
Skip Calendar
Calendar

May 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

              • МЯ

              • МО

              • ТБ

                • ТПМБ.М2.ТС_ЗБТ_8с

                • ТПСБ.М2.ТС_КР_ЗТБ_8с

                • ТПСБ.М3.ПВ_ЗТБ_8с

                • МНД_ЗТБ_8с

                • МВП_ЗТБ_8с

                • ОХВ,М2.ОТЛ_ЗТБ_8с

                • ТЕН_ЗТБ_8с

              • ТЖ

              • ТЗ

              • ТК

              • ТХ

              • ЦВ

              • ХЕ

              • НАССР_ЗТI_8с

              • МХВ.М1.ЗМ_ЗТІск_1с

            • 9 семестр 5 курсу

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app