НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
Skip to main content

МЯ

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології
  6. 8 семестр 4 курсу
  7. МЯ
Моніторинг виробничих процесів
Страшинський Ігор Мирославович

Моніторинг виробничих процесів

Access
М`ясні технології. Модуль 2. Технологія м`ясних і м`ясомістких консервів
Страшинський Ігор Мирославович

М`ясні технології. Модуль 2. Технологія м`ясних і м`ясомістких консервів

Access
М`ясні технології. Модуль 4. Технології м`ясних напівфабрикатів та солених виробів
Страшинський Ігор Мирославович

М`ясні технології. Модуль 4. Технології м`ясних напівфабрикатів та солених виробів

Access
Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній
Беседа Сергій Дмитрович

Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній

Access
Виробнича практика

Виробнича практика

Access
Основи кріогенних та сушильних технологій
Чернюшок Ольга Анатоліївна

Основи кріогенних та сушильних технологій

Access
Санітарія в м`ясній галузі
Москалюк Оксана Євгеніївна

Санітарія в м`ясній галузі

Access
Технології переробки вторинної сировини м'ясної галузі
Гащук Олександра Ізидорівна

Технології переробки вторинної сировини м'ясної галузі

Access
Skip Calendar
Calendar
◄ | July 2025 | ►
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

              • МЯ

                • МВП_ЗМЯ_8с

                • МТ.М2.ТММК_ЗМЯ_8с

                • МТ.М4.ТМНСВ_ЗМЯ_8с

                • ОХВ.М2.ОТЛ_ЗМЯ_8с

                • ВП_ЗМЯ_8с

                • ОКСТ_ЗМЯ_8с

                • СМГ_ЗМЯ_8с

                • ТПВСМГ_ЗМЯ_8с

              • МО

              • ТБ

              • ТЖ

              • ТЗ

              • ТК

              • ТХ

              • ЦВ

              • ХЕ

              • НАССР_ЗТI_8с

              • МХВ.М1.ЗМ_ЗТІск_1с

            • 9 семестр 5 курсу

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources
  • Home
  • Calendar

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app