НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

7 семестр 4 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...
  5. 181 Харчові технології, «Технології харчування»
  6. 7 семестр 4 курсу
Виробнича практика
Павлюченко Олена Станіславівна

Виробнича практика

Доступ
Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства

Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства

Доступ
Іноземна мова академічного і професійного спілкування
Нежива Ольга МиколаївнаШерстюк Надія ВолодимирівнаЮрчук Людмила ВолодимирівнаЯненко Лариса Петрівна

Іноземна мова академічного і професійного спілкування

Доступ
Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства
Стукальська Наталія Миколаївна

Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства

Доступ
Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства_Курсова робота
Корецька Ірина ЛьвівнаКузьмін Олег ВолодимировичМамченко Людмила ЄвгенівнаМатюшенко Раїса ВасилівнаНєміріч Олександра ВолодимирівнаНаконечна (Мартинюк) Аліна СергіївнаОмельченко Марія СергіївнаПавлюченко Олена СтаніславівнаПольовик Володимир ВікторовичСилка Ірина МиколаївнаСтукальська Наталія МиколаївнаФролова Наталія Епінетівна

Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства_Курсова робота

Доступ
Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства_СК
Дорошкевич РусланКоваль Ольга Андріївна

Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства_СК

Доступ
Дієтологія
Корецька Ірина ЛьвівнаМатиящук Олена ВолодимирівнаЮщенко Наталія Михайлівна

Дієтологія

Доступ
Харчові добавки, прянощі та приправи_СК
Стукальська Наталія Миколаївна

Харчові добавки, прянощі та приправи_СК

Доступ
Дієтологія_СК
Корецька Ірина ЛьвівнаМатиящук Олена Володимирівна

Дієтологія_СК

Доступ
Пропустити Календар
Календар

May 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24 25
26 27 28 29 30 31  
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчування»

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

              • ВП_ХЧ_7с

              • ОПДЗРГ_ХЧ_7с

              • ІМАПС_ХЧ_7с

              • М3.ТКПРГ_ХЧ_7с

              • М3.ТКПРГ_ХЧ_КР_7с

              • ХМТЗРГ_ХЧск_7с

              • Д_ХЧ_7с

              • ХДПП_ХЧск_7с

              • Д_ХЧск_7с

            • 8 семестр 4 курсу

            • ДВВ_ХЧ

          • 241 Готельно-ресторанна справа

          • 242 «Туризм»

          • 181 Харчові технології, «Технології в ресторанному...

          • 181 Харчові технології, «Технології дієтичної та а...

          • 241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рестор...

          • 242 Туризм і рекреація, «Туризм і рекреація» (магі...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Каталог вільного вибору факультету

          • І_ГРТБ

          • ФКіС_ГРТБ_1

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок