НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Перейти до головного вмісту

7 семестр 4 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...
  5. G13/181 Харчові технології, «Технології харчування»
  6. 7 семестр 4 курсу
Виробнича практика
Павлюченко Олена Станіславівна

Виробнича практика

Доступ
Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства
Зуйко Віра Ігорівна

Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства

Доступ
Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства_Курсова робота
Зуйко Віра Ігорівна

Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства_Курсова робота

Доступ
Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства

Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства

Доступ
Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства
Корецька Ірина Львівна

Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства

Доступ
Іноземна мова академічного і професійного спілкування
Ткачук Юлія Володимирівна

Іноземна мова академічного і професійного спілкування

Доступ
Дієтологія

Дієтологія

Доступ
Пропустити Календар
Календар
◄ | September 2025 | ►
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології харчування»

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

              • ВП_ХЧ_7с

              • М3.ТКПРГ_ХЧ_7с

              • М3.ТКПРГ_ХЧ_КР_7с

              • ОПДЗРГ_ХЧ_7с

              • ХМТЗРГ_ХЧ_7с

              • ІМАПС_ХЧ_7с

              • Д_ХЧ_7с

            • 8 семестр 4 курсу

            • ДВВ_ХЧ

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа

          • J3/242 «Туризм»

          • G13/181 Харчові технології, «Технології в ресторан...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології дієтичної ...

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рес...

          • J3/242 Туризм і рекреація, «Туризм і рекреація» (м...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Каталог вільного вибору факультету

          • І_ГРТБ

          • ФКіС_ГРТБ_1

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

        • ТПБЗВП_НУХТ_3с

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми
  • На головну
  • Календар

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок