НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

2 семестр 1 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...
  6. 2 семестр 1 курсу
Аудит систем управління безпечністю
Божко Анастасія ЮріївнаСидор Василь Михайлович

Аудит систем управління безпечністю

Access
Аудит систем управління безпечністю_КР
Попова Наталія ВікторівнаСидор Василь МихайловичУсатюк Світлана ІванівнаЧорна Анастасія ІванівнаШульга Оксана Сергіївна

Аудит систем управління безпечністю_КР

Access
Науково-дослідницький практикум
Шульга Оксана Сергіївна

Науково-дослідницький практикум

Access
Професійна практика
Логінова Анна ОлегівнаПопова Наталія ВікторівнаУсатюк Світлана ІванівнаСидор Василь МихайловичЧорна Анастасія ІванівнаШульга Оксана Сергіївна

Професійна практика

Access
Концепції керування ризиками у виробництві харчових продуктів
Попова Наталія Вікторівна

Концепції керування ризиками у виробництві харчових продуктів

Access
Впровадження систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості
Божко Анастасія ЮріївнаСидор Василь Михайлович

Впровадження систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості

Access
Токсикологія харчових продуктів
Мельник Оксана Петрівна

Токсикологія харчових продуктів

Access
Skip Calendar
Calendar

May 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31  
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології (Експертиза)

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олі...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових прод...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і ...

          • 181 Харчові технології, "Технології органічних ха...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів бро...

          • 181 Харчові технології, Технології зберігання, кон...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових конце...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

              • АСУБ_ХЕ_М_2c

              • АСУБ_КР_ХЕ_М_2с

              • НДП_ХЕ_М_2c

              • ПП_ХЕ_М_2с

              • ККРВХП_ХЕ_М_2с

              • ВСУЯПХП_ХЕ_М_2с

              • ТХП_ХЕ_М_2c

            • 3 семестр 2 курсу

          • 181, 174, 133 Lean-виробництво

          • 181, 242 Промислові та крафтові технології для HоR...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app