Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М2. Статистично-графічні методи аналізу експериментальних даних
Метою викладання навчальної дисципліни є усвідомлення і засвоєння теоретичних та практичних основ статистично-імовірносних методів організації та реалізації експериментів, методів обробки та аналізу отриманих експериментальних даних з метою подальшого складання математико-статистичної моделі дослідженого технологічного процесу (об’єкту) та його оптимізації.
Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації
Мета – набуття студентами-магістрантами практичних навичок наукової комунікації іноземними мовами; формування та розвиток професійної і наукової комунікативної компетенції у різних сферах діяльності; опанування прийомів сприйняття іншомовної інформації і засобів її передачі у вигляді писемних наукових праць та усних повідомлень.