Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 2. Основи органічної хімії
Увага!!!
Шановні здобувачі, посилання відеоконференцій в ZOOM (лекційні, практичні, лабораторні ) для груп в яких проводить заняття проф.Попова І.В.
Початок відеоконференції згідно розкладу!!!
Інна Попова приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom.
Тема: Зал персональной конференции Інна Попова
Подключиться к конференции Zoom
https://zoom.us/j/8204724859?pwd=a1NzS2FTWkxWVVY0TENRMG5tcjljUT09
Идентификатор конференции: 820 472 4859
Код доступа: 9999
Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 2. Технології продуктів бродіння і виноробства
Вивчення навчальної дисципліни є забезпечення отримання студентами певну ерудицію з питань підготовки фахівців для бродильної промисловості, організації вищої світи в Україні, інформаційного забезпечення, а також ознайомлення студентів з основними галузями пивоваріння, виноробства, спиртової та інших їх продукцією, дає поняття про основні технологічні стадії виготовлення основних продуктів, вимоги до їх якості, харчову цінність.
Метою викладання навчальної дисципліни «Вступ до харчових технологій» є надання основних знань студентам для можливості подальшого обрання для себе певної вузької спеціалізації, а також підготовка студента до вивчення спеціальних дисциплін.
Водночас, дисципліна «Вступ до харчових технологій» є підготовчою до наступних дисциплін, таких як «Харчові технології», «Процеси та апарати харчових виробництв», «Контроль якості та безпечності харчових продуктів», «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів», «Обладнання харчових виробництв».