НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

7 семестр 4 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. 181 Харчові технології (Експертиза)
  6. 7 семестр 4 курсу
Виробнича  практика
Вашека Оксана МиколаївнаЛогінова Анна ОлегівнаМельник Оксана ПетрівнаПащенко Богдан СергійовичПопова Наталія ВікторівнаСидор Василь МихайловичУсатюк Світлана ІванівнаЧорна Анастасія ІванівнаШульга Оксана Сергіївна

Виробнича практика

Доступ
Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Гігієнічний інжиніринг
Пащенко Богдан Сергійович

Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Гігієнічний інжиніринг

Доступ
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції
Логінова Анна ОлегівнаУсатюк Світлана Іванівна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції

Доступ
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи управління якістю
Кійко Вікторія ВікторівнаМельник Оксана ПетрівнаПопова Наталія ВікторівнаУсатюк Світлана Іванівна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи управління якістю

Доступ
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи управління якістю_КР
Вашека Оксана МиколаївнаМельник Оксана ПетрівнаПащенко Богдан СергійовичПопова Наталія ВікторівнаСидор Василь МихайловичУсатюк Світлана ІванівнаЧорна Анастасія ІванівнаШульга Оксана Сергіївна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи управління якістю_КР

Доступ
Управління зовнішніми процесами
Логінова Анна ОлегівнаУсатюк Світлана Іванівна

Управління зовнішніми процесами

Доступ
Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування
Петруша Оксана Олександрівна

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування

Доступ
Пропустити Календар
Календар

May 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології (Експертиза)

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

              • ВП_ХЕ_7с

              • ОХВ.М2.ГІ_ХЕ_7с

              • ОУЯБХП.М2.НАССРСУБХА_ХЕ_7с

              • ОУЯБХП.М3.СМУ_ХЕ_7с

              • ОУЯБХП.М3.СУЯ_ХЕ_7с

              • УЗП_ХЕ_7с

              • ІХВ.М2.ТП_ХЕ_7с

            • 8 семестр 4 курсу

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олі...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових прод...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і ...

          • 181 Харчові технології, "Технології органічних ха...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів бро...

          • 181 Харчові технології, Технології зберігання, кон...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових конце...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • 181, 174, 133 Lean-виробництво

          • 181, 242 Промислові та крафтові технології для HоR...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок