НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

5 семестр 3 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. Філії НУХТ
  4. Сумська філія НУХТ
  5. 181 Харчові технології (ХЧ)
  6. 5 семестр 3 курсу
Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства
Матиящук Олена ВолодимирівнаНєміріч Олександра Володимирівна

Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства

Доступ
Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства
Матиящук Олена Володимирівна

Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства

Доступ
Модуль 2. Менеджмент у ресторанному господарстві
Шереметинська Оксана Валеріївна

Модуль 2. Менеджмент у ресторанному господарстві

Доступ
Основи культурного мистецтва оформлення продукції ресторанного господарства
Польовик Володимир Вікторович

Основи культурного мистецтва оформлення продукції ресторанного господарства

Доступ
Пропустити Календар
Календар

June 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

        • Сумська філія НУХТ

          • 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані техноло...

          • 181 Харчові технології (ХЧ)

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

              • ТОТПРГ_ЗХЧ_СуФ_5с

              • ОПДЗРГ_ЗХЧ_СуФ_5с

              • М2.МРГ_ЗХЧск_СуФ_5с

              • ОКМОПРГ_ЗХЧ_СуФ_5с

            • ОАД_ЗХЧ_СуФ_2,4с

        • Кам’янець-Подільська філія НУХТ

        • Полтавська філія НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок