НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

ЦВ

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології
  6. 7 семестр 4 курсу
  7. ЦВ
Властивості води в харчових продуктах
Карпович Інна ВіталіївнаКрапивницька Ірина Олексіївна

Властивості води в харчових продуктах

Access
Водопостачання харчових підприємств
Крапивницька Ірина Олексіївна

Водопостачання харчових підприємств

Access
Основи наукових досліджень та моделювання харчових продуктів
Карпович Інна Віталіївна

Основи наукових досліджень та моделювання харчових продуктів

Access
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості_ТЦ
Крапивницька Ірина Олексіївна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості_ТЦ

Access
Технології крохмалю та крохмалепродуктів
Карпович Інна Віталіївна

Технології крохмалю та крохмалепродуктів

Access
Skip Calendar
Calendar

June 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

              • МЯ

              • МО

              • ТБ

              • ТЖ

              • ТЗ

              • ТК

              • ТХ

              • ЦВ

                • ВВХП_ЗТЦВ_7с

                • ВХП_ЗТЦВ_7с

                • ОНДМХП_ЗТЦ_7с

                • ОУЯБХП_ЗТЦ_7с

                • ТКК_ЗТЦВ_7с

              • ХЕ

              • БЖОП_ЗТІ_7с

              • ЕУХВ_ЗТІ+ЗХЕ_7с

              • ОХВ.М1.БОХВ_ЗТІ_МАХФВ_7с

              • ОХВ.М1.ЗТО_ЗТІ_ТОКТП_7с

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app