НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
Skip to main content

1 семестр 1 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...
  6. 1 семестр 1 курсу
Управління інноваційними проектами
Стахурська Світлана Антонівна

Управління інноваційними проектами

Access
Належна виробнича практика (GМP)

Належна виробнича практика (GМP)

Access
Сучасні методи досліджень
Біла Галина Миколаївна

Сучасні методи досліджень

Access
Інжиніринг хімічних виробництв
Бабанова Олена ІгорівнаДоломакін Юрій Юрійович

Інжиніринг хімічних виробництв

Access
Інновації в технології харчових добавок та косметичних засобів
Носенко Тамара Тихонівна

Інновації в технології харчових добавок та косметичних засобів

Access
Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації

Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації

Access
Інтелектуальна та промислова власність

Інтелектуальна та промислова власність

Access
Skip Calendar
Calendar
◄ | September 2025 | ►
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • G1/161 Хімічні технології та інженерія

          • G13/181 Харчові технології

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

            • 1 семестр 1 курсу

              • УІП_ЗХТ_М_1с

              • НВП_ЗХТ_М_1с

              • СМД_ЗХТ_М_1с

              • ІХВ_ЗХТМ_1с

              • ІТХДКЗ_ЗХТ_М_1с

              • ІМ:ПННК_ЗХТМ_1с

              • ІПВ_ЗХТ_М_1с

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources
  • Home
  • Calendar

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app