НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Перейти до головного вмісту

1 семестр 1 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. G13/181 Харчові технології, «Технології в ресторан...
  6. 1 семестр 1 курсу
Біологічні активні речовини у ресторанних технологіях
Силка Ірина Миколаївна

Біологічні активні речовини у ресторанних технологіях

Доступ
Моніторинг безпечності і якості продукції та послуг ресторанного господарства
Ющенко Наталія Михайлівна

Моніторинг безпечності і якості продукції та послуг ресторанного господарства

Доступ
Моніторинг безпечності і якості продукції та послуг ресторанного господарства_КР
Ющенко Наталія Михайлівна

Моніторинг безпечності і якості продукції та послуг ресторанного господарства_КР

Доступ
Методологія наукових досліджень
Кузьмін Олег Володимирович

Методологія наукових досліджень

Доступ
Інноваційні ресторанні технології. Модуль 1. Теоретичні та практичні аспекти інновацій ресторанних технологій

Інноваційні ресторанні технології. Модуль 1. Теоретичні та практичні аспекти інновацій ресторанних технологій

Доступ
Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації
Лук

Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації

Доступ
Інтелектуальна та промислова власність

Інтелектуальна та промислова власність

Доступ
Пропустити Календар
Календар
◄ | November 2025 | ►
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС імені проф. І.В. Ельперіна

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • G13/181 Харчові технології

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа

          • J3/242 Туризм

          • G13/181 Харчові технології, «Технології в ресторан...

            • 1 семестр 1 курсу

              • БАРРТ_ЗТР_М_1с

              • МБЯППРГ_ЗТР_М_1с

              • МБЯППРГ_ЗТР_КР_М_1с

              • МНД_ЗТР_М_1с

              • ІРТ.М1.ТПАІРТ_ЗТР_М_1с

              • ІМПННК_ЗТР_М_1с

              • ІПВ_ЗТР_М_1с

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рес...

          • J3/242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми
  • На головну
  • Календар

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок