НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

1 семестр 1 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. G13/181 Харчові технології, «Технології в ресторан...
  6. 1 семестр 1 курсу
Біологічні активні речовини у ресторанних технологіях
Силка Ірина Миколаївна

Біологічні активні речовини у ресторанних технологіях

Access
Моніторинг безпечності і якості продукції та послуг ресторанного господарства
Ющенко Наталія Михайлівна

Моніторинг безпечності і якості продукції та послуг ресторанного господарства

Access
Моніторинг безпечності і якості продукції та послуг ресторанного господарства_КР
Ющенко Наталія Михайлівна

Моніторинг безпечності і якості продукції та послуг ресторанного господарства_КР

Access
Методологія наукових досліджень
Кузьмін Олег Володимирович

Методологія наукових досліджень

Access
Інноваційні ресторанні технології. Модуль 1. Теоретичні та практичні аспекти інновацій ресторанних технологій

Інноваційні ресторанні технології. Модуль 1. Теоретичні та практичні аспекти інновацій ресторанних технологій

Access
Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації
Лук

Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації

Access
Інтелектуальна та промислова власність

Інтелектуальна та промислова власність

Access
Skip Calendar
Calendar

November 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • FileРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС імені проф. І.В. Ельперіна

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • G13/181 Харчові технології

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа

          • J3/242 Туризм

          • G13/181 Харчові технології, «Технології в ресторан...

            • 1 семестр 1 курсу

              • БАРРТ_ЗТР_М_1с

              • МБЯППРГ_ЗТР_М_1с

              • МБЯППРГ_ЗТР_КР_М_1с

              • МНД_ЗТР_М_1с

              • ІРТ.М1.ТПАІРТ_ЗТР_М_1с

              • ІМПННК_ЗТР_М_1с

              • ІПВ_ЗТР_М_1с

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рес...

          • J3/242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app