НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

4 семестр 2 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. 181 Харчові технології
  6. 4 семестр 2 курсу
Модуль 6. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Технології продуктів бродіння і виноробства
Бабич Ірина МихайлівнаБондар Микола ВасильовичБулій Юрій ВолодимировичКириленко Роман ГригоровичПрибильський Віталій Леонідович

Модуль 6. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Технології продуктів бродіння і виноробства

Доступ
Модуль 7. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Технології цукру та полісахаридів
Карпович Інна ВіталіївнаОмельчук Євген ОлександровичСамченко Ірина Олександрівна

Модуль 7. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Технології цукру та полісахаридів

Доступ
Модуль 8. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Писарєв Максим ГригоровичРубанка Катерина ВолодимирівнаТочкова Оксана Василівна

Модуль 8. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Доступ
Модуль 9. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
Башта Алла ОлексіївнаКамінська (Халапсіна) Світлана ВладиславівнаФедоренко Тетяна Іванівна

Модуль 9. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

Доступ
Модуль 10. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Технології води та водопідготовки харчових виробництв
Самченко Ірина ОлександрівнаШульга Світлана Анатоліївна

Модуль 10. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Технології води та водопідготовки харчових виробництв

Доступ
Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 5._ВВ

Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 5._ВВ

Доступ
Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 6._ВВ
Гусятинська Наталія АльфредівнаКрапивницька Ірина ОлексіївнаОмельчук Євген Олександрович

Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 6._ВВ

Доступ
Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 7._ВВ
Стеценко Наталія Олександрівна

Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 7._ВВ

Основними рослинними матеріалами, які вживаються і як харчові, і як лікувальні засоби, поряд з овочами, ягодами, фруктами, листовою зеленню, є лікарська та пряно-ароматична сировина. Використання лікарських рослин у виробництві харчових продуктів масового та спеціалізованого харчування широко впроваджується зараз у Японії, США, Канаді, країнах близького зарубіжжя.

Створення нових харчових продуктів, які мають, на відміну від традиційних, цільове призначення завдяки використанню природних функціональних збагачувачів, зокрема у вигляді лікарської рослинної сировини, дає можливість запобігти та відкоригувати наслідки багатьох хвороб цивілізації, а також розробляти широкий спектр продуктів для тих груп населення, які через особливий стан здоров’я або функціонування організму потребують спеціального харчування.

Одним із найбільш перспективних джерел природних біологічно активних речовин є лікарська сировина, яку доцільно розглядати і в якості фізіологічно активної добавки, і як багатофункціональний рецептурний компонент, який дає можливість значно поліпшити органолептичні, харчові та споживчі характеристики готових продуктів та напоїв. Сировинні матеріали застосовують у формі водних та водно-спиртових екстрактів, згущених та пастоподібних концентратів, порошків, СО2-екстрактів, ефірних олій тощо.

Інтерес до лікарських рослин, їхнього біокомпонентного складу, біологічної дії викликаний їх широким, практично необмеженим поширенням на планеті, що зумовлює доцільність використання таких матеріалів у харчовій промисловості при виробництві оздоровчих харчових продуктів, дієтичних добавок, напоїв підвищеної біологічної цінності та інших складових необхідного раціону харчування людини.

Використання лікарських рослин у сфері харчових технологій потребує ретельного контролю і дотримання вимог до їх якості і безпеки. У даному модулі дисципліни розглядаються основні правила прийому лікарської рослинної сировини на підприємства харчової промисловості та нормативно-аналітична документація.

Доступ
Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 8._ВВ
Точкова Оксана Василівна

Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 8._ВВ

Доступ
Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 9._ВВ
Олійник Світлана Іванівна

Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 9._ВВ

Доступ
Процеси і апарати харчових виробництв
Запорожець Юлія ВладиславівнаМельник Людмила МиколаївнаМельник (Ткачук) Наталія АндріївнаСапіга Вікторія Ярославівна

Процеси і апарати харчових виробництв

Метою навчальної дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» є завершити загально-інженерну підготовку студента, ознайомити його з основними технологічними процесами, забезпечити  опанування студентами методики розрахунку апаратів, принципами моделювання і оптимізації.

Доступ
Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 6. Харчова хімія
Іщенко Віра МиколаївнаБондаренко Світлана ПетрівнаМакаренко Олександр ГригоровичПетренко Тетяна Володимирівна

Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 6. Харчова хімія

Доступ
Модуль 6. Харчові технології. Технології продуктів бродіння і виноробства
Бондар Микола ВасильовичБулій Юрій ВолодимировичКуц Анатолій МихайловичБілько Марина ВолодимирівнаКириленко Роман ГригоровичОлійник Світлана Іванівна

Модуль 6. Харчові технології. Технології продуктів бродіння і виноробства

Доступ
Модуль 7. Харчові технології. Технології цукру та полісахаридів
Гусятинська Наталія АльфредівнаКарпович Інна ВіталіївнаСамченко Ірина ОлександрівнаШульга Світлана Анатоліївна

Модуль 7. Харчові технології. Технології цукру та полісахаридів

Доступ
Модуль 8. Харчові технології. Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Писарєв Максим ГригоровичРубанка Катерина ВолодимирівнаТочкова Оксана ВасилівнаШутюк Віталій Володимирович

Модуль 8. Харчові технології. Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Доступ
Модуль 9. Харчові технології. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
Івчук Надія ПавлівнаГойко Ірина ЮріївнаКамінська (Халапсіна) Світлана ВладиславівнаСімахіна Галина ОлександрівнаФедоренко Тетяна ІванівнаЯсінська Ірина Леонідівна

Модуль 9. Харчові технології. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

Доступ
Модуль 10. Харчові технології. Технології води та водопідготовки харчових виробництв
Крапивницька Ірина ОлексіївнаОмельчук Євген ОлександровичСамченко Ірина ОлександрівнаШульга Світлана Анатоліївна

Модуль 10. Харчові технології. Технології води та водопідготовки харчових виробництв

Доступ
Сировина для харчових продуктів. Модуль 7.
Стеценко Наталія Олександрівна

Сировина для харчових продуктів. Модуль 7.

Основними рослинними матеріалами, які вживаються і як харчові, і як лікувальні засоби, поряд з овочами, ягодами, фруктами, листовою зеленню, є лікарська та пряно-ароматична сировина. Використання лікарських рослин у виробництві харчових продуктів масового та спеціалізованого харчування широко впроваджується зараз у Японії, США, Канаді, країнах близького зарубіжжя.

Створення нових харчових продуктів, які мають, на відміну від традиційних, цільове призначення завдяки використанню природних функціональних збагачувачів, зокрема у вигляді лікарської рослинної сировини, дає можливість запобігти та відкоригувати наслідки багатьох хвороб цивілізації, а також розробляти широкий спектр продуктів для тих груп населення, які через особливий стан здоров’я або функціонування організму потребують спеціального харчування.

Одним із найбільш перспективних джерел природних біологічно активних речовин є лікарська сировина, яку доцільно розглядати і в якості фізіологічно активної добавки, і як багатофункціональний рецептурний компонент, який дає можливість значно поліпшити органолептичні, харчові та споживчі характеристики готових продуктів та напоїв. Сировинні матеріали застосовують у формі водних та водно-спиртових екстрактів, згущених та пастоподібних концентратів, порошків, СО2-екстрактів, ефірних олій тощо.

Інтерес до лікарських рослин, їхнього біокомпонентного складу, біологічної дії викликаний їх широким, практично необмеженим поширенням на планеті, що зумовлює доцільність використання таких матеріалів у харчовій промисловості при виробництві оздоровчих харчових продуктів, дієтичних добавок, напоїв підвищеної біологічної цінності та інших складових необхідного раціону харчування людини.

Доступ
Сировина для харчових продуктів. Модуль 5.

Сировина для харчових продуктів. Модуль 5.

Доступ
Сировина для харчових продуктів. Модуль 6.
Шульга Світлана Анатоліївна

Сировина для харчових продуктів. Модуль 6.

Доступ
Сировина для харчових продуктів. Модуль 8.
Бендерська-Дущак Ольга В

Сировина для харчових продуктів. Модуль 8.

Доступ
Сировина для харчових продуктів. Модуль 9.
Кириленко Роман Григорович

Сировина для харчових продуктів. Модуль 9.

Доступ
Fundamentals of cake technology_ВВ

Fundamentals of cake technology_ВВ

Доступ
Авторське морозиво та заморожені десерти. Промислові і крафтові технології
Басс Оксана ОлександрівнаПоліщук Галина Євгеніївна

Авторське морозиво та заморожені десерти. Промислові і крафтові технології

Доступ
Основи крафтового сироваріння_ВВ
Онопрійчук Олена ОлександрівнаПухляк Анастасія Григорівна

Основи крафтового сироваріння_ВВ

Доступ
Основи технології м'ясних виробів HoReCa_ВВ
Топчій Оксана АнатоліївнаШубіна Євгенія

Основи технології м'ясних виробів HoReCa_ВВ

Доступ
Основи технологій тортів і тістечок_ВВ
Камбулова Юлія ВікторівнаКохан Олена Олександрівна

Основи технологій тортів і тістечок_ВВ

Метою навчальної дисципліни «Основи технології тортів і тістечок» є надання здобувачам цілісного уявлення про виготовлення тортів і тістечок з різною випеченою основою та різними видами оздоблювальних напівфабрикатів. Знайомство з техніками оздоблення тортів і тістечок: зі складним багатокольоровим візерунком, з роздільним розміщенням дрібних та середніх деталей малюнка та з різними традиційними переходами тонів; розвиток вміння фігурного нарізання випечених напівфабрикатів, формування оздоблення для тортів і тістечок з кремів, шоколаду; підбір оздоблювальних напівфабрикатів за кольорами.

Доступ
Цукропродукти і цукрозамінники в харчових технологіях_ВВ
Крапивницька Ірина Олексіївна

Цукропродукти і цукрозамінники в харчових технологіях_ВВ

Доступ
Пропустити Календар
Календар

June 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

              • М6_КЯБХА.ТБ_ТІ_4с

              • М7_КЯБХВ_ТІ_4с

              • М8_КЯБХВ.ТК_ТІ_4с

              • М9_КЯБХП.ОП_ТІ_4с

              • М10_КЯБХВ.ТВ_ТІ_4с

              • ВХСХВ.М6._ТІ_4с

              • ВКСХВ.М6_ТІ_4с

              • ВКСХВ.М7._ТІ_4с

              • ВКСХВ.М8._ТІ_4с

              • ВКСХВ.М9._ТІ_4с

              • ПАХВ_ТІ_4с

              • КД.ХХТ.М6.ХХ_ТІ_4с

              • М6_ТБВ_ТІ_4с

              • М7_ТЦВ_ТІ_4с

              • М8_ТЗКППО_ТІ_4с

              • М9_ТХПОПП_ТІ_4с

              • М10_ТВВХВ_ТІ_4с

              • СХП.М7._ТІ_4с

              • СХП.М5._ТІ_4с

              • СХП.М6._ТІ_4с

              • СХП.М8._ТІ_4с

              • СХП.М9._ТІ_4с

              • FCT_ТІ_4с

              • АМЗДПКТ_ННІХТ_4с

              • ОКС_ТІ_4с

              • ОТМВ_ВВ_ТІ_4с

              • ОТТТ_ННІХТ_4с

              • ЦЦХТ_ННІХТ_4с

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • ВБ_3курс_ХЕ

            • ВД_3курс_ТІ_блок

            • ВД_2курс

          • 181 Харчові технології (Експертиза)

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олі...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових прод...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і ...

          • 181 Харчові технології, "Технології органічних ха...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів бро...

          • 181 Харчові технології, Технології зберігання, кон...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових конце...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • 181, 174, 133 Lean-виробництво

          • 181, 242 Промислові та крафтові технології для HоR...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок