Процеси і апарати харчових виробництв
Метою навчальної дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» є завершити загально-інженерну підготовку студента, ознайомити його з основними технологічними процесами, забезпечити опанування студентами методики розрахунку апаратів, принципами моделювання і оптимізації.
Основи технологій тортів і тістечок_ВВ
Метою навчальної дисципліни «Основи технології тортів і тістечок» є надання здобувачам цілісного уявлення про виготовлення тортів і тістечок з різною випеченою основою та різними видами оздоблювальних напівфабрикатів. Знайомство з техніками оздоблення тортів і тістечок: зі складним багатокольоровим візерунком, з роздільним розміщенням дрібних та середніх деталей малюнка та з різними традиційними переходами тонів; розвиток вміння фігурного нарізання випечених напівфабрикатів, формування оздоблення для тортів і тістечок з кремів, шоколаду; підбір оздоблювальних напівфабрикатів за кольорами.