Моніторинг виробничих процесів
Басс Оксана Олександрівна

Моніторинг виробничих процесів

Метою викладання навчальної дисципліни «Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі» є отримання знань, що необхідні спеціалісту для проведення продуктових розрахунків у виробничій діяльності, самостійного визначення норм витрат сировини фактичної та базисної жирності, понаднормативних втрат сировини та напівфабрикатів по ходу технологічного процесу, складання звітної документації при прийманні сировини, виробництві продукції та її обліку при зберігання та відвантажуванні у торгівельну мережу.

Основними завданнями вивчення дисципліни «Технологічні розрахунки, облік ізвітність у галузі» є отримання знань, умінь та навичок при розрахунку норм витрат сировини та готової продукції, складання звітної документації при прийманні сировини та виробництві готової продукції.

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування_КР
Грек Олена ВікторівнаКузьмик Ульяна ГеннадіївнаОнопрійчук Олена ОлександрівнаОсьмак Тетяна ГригорівнаПоліщук Галина ЄвгеніївнаПухляк Анастасія ГригорівнаТимчук Алла Вікторівна

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування_КР

Мета курсового проектування – поглиблення і закріплення теоретичних знань, отриманих в результаті вивчення спеціальних дисциплін та в процесі виробничої практики, застосування цих знань для комплексного вирішення конкретної інженерної завдання.
Курсовий проект повинен базуватись на знаннях з таких дисциплін: «Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі», «Контроль якості та безпечності продуктів галузі», «Процеси і апарати харчових виробництв», «Технології харчових виробництв», «Технології молочних та молоковмісних продуктів» тощо.