Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв_2с
Басс Оксана ОлександрівнаБулій Юрій ВолодимировичКамбулова Юлія ВікторівнаКожевнікова Маргарита ІгорівнаКузьмик Ульяна ГеннадіївнаМукоїд Роман МиколайовичОлійник Світлана ІванівнаОсьмак Тетяна ГригорівнаПухляк Анастасія ГригорівнаРомановська Тетяна ІванівнаСтеценко Наталія ОлександрівнаФедоренко Тетяна ІванівнаХарченко Євген ІвановичШеманська Євгенія Іванівна

Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв_2с

Метою навчальної дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій» є надання студентам цілісного уявлення про сукупність процесів, які забезпечують задані властивості різних харчових продуктів, та необхідність використання комплексного підходу при вивченні та удосконаленні технологічних процесів.

Завдання – надати здобувачам комплекс необхідних знань щодо вміння керувати технологічними процесами.