Основи технологій тортів і тістечок_2курс_ВВ
Бондаренко Юлія ВікторівнаКамбулова Юлія ВікторівнаКохан Олена Олександрівна

Основи технологій тортів і тістечок_2курс_ВВ

Метою навчальної дисципліни «Основи технології тортів і тістечок» є надання здобувачам цілісного уявлення про виготовлення тортів і тістечок з різною випеченою основою та різними видами оздоблювальних напівфабрикатів. Знайомство з техніками оздоблення тортів і тістечок: зі складним багатокольоровим візерунком, з роздільним розміщенням дрібних та середніх деталей малюнка та з різними традиційними переходами тонів; розвиток вміння фігурного нарізання випечених напівфабрикатів, формування оздоблення для тортів і тістечок з кремів, шоколаду; підбір оздоблювальних напівфабрикатів за кольорами.

Біологічно активні речовини в харчових технологіях_ВВ
Башта Алла Олексіївна

Біологічно активні речовини в харчових технологіях_ВВ

Предметом вивчення навчальної дисципліни є сукупність сучасних знань зі впливу біокомпонентів харчової та лікарської сировини на організм людини; вивчення функціональної дії біологічно активних речовин природних матеріалів на системи і органи живого організму з метою запобігання загальним патогенетичним порушенням у його діяльності; та наукові принципи збагачення традиційних харчових продуктів біологічно активними інгредієнтами рослинної, тваринної і мінеральної сировини.