Перейти до головного вмісту

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
  • Вхід
  • Уподобання
Шлях сторінки
  • На головну
  • / ► Курси
  • / ► ДЕННА форма навчання
  • / ► Навчально-науковий інститут харчових технологій
Розгорнути всі

161 Хімічні технології та інженерія

181 Харчові технології

181 Харчові технології (Експертиза)

076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність,«Якість, стандартизація та сертифікація» (магістри)

161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології продуктів бродіння і виноробства» (магістри)

181 Харчові технології, Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології зберігання і переробки зерна» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології зберігання, консервування та переробки молока» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення» (магістри)

181 Харчові технології, «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» (магістри)

181 Харчові технології, "Технології органічних харчових продуктів" (магістри)

Освітня програма доктор філософії

ІНСТРУКТАЖ

  • Викладач: Баклан Інна Олександрівна
  • Викладач: Бахмач Володимир Олександрович
  • Викладач: Бендерська Ольга В'ячеславівна
  • Викладач: Бойчук Тетяна Михайлівна
  • Викладач: Бондаренко Юлія Вікторівна
  • Викладач: Боярчук Ярослав Андрійович
  • Викладач: Грищенко Анна Миколаївна
  • Викладач: Калініченко Ася Олександрівна
  • Викладач: Камінська (Халапсіна) Світлана Владиславівна
  • Викладач: Кириленко Роман Григорович
  • Викладач: Кохан Олена Олександрівна
  • Викладач: Красуля Олена Олександрівна
  • Викладач: Мельник Оксана Петрівна
  • Викладач: Михонік Лариса Анатоліївна
  • Викладач: Москалюк Оксана Євгеніївна
  • Викладач: Мукоїд Роман Миколайович
  • Викладач: Онопрійчук Олена Олександрівна
  • Викладач: Петруша Оксана Олександрівна
  • Викладач: Попова Наталія Вікторівна
  • Викладач: Пшенична Тетяна Володимирівна
  • Викладач: Романова Олеся Олександрівна
  • Викладач: Сабадаш Наталія Іванівна
  • Викладач: Сидор Василь Михайлови
  • Викладач: Тимчук Алла Вікторівна
  • Викладач: Фурсік Оксана Петрівна
  • Викладач: Чернова Наталія Миколаївна
  • Викладач: Ясінська Ірина Леонідівна

Фізична культура і спорт

  • Викладач: Міцкевич Наталія Іванівна
  • Викладач: Топчієва Ганна Олександрівна
Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • ФайлПРЕЗЕНТАЦІЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • ФайлМетод. реком. для роботи ЕНК ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • URL (веб-посилання)Як розпочати роботу в системі дистанційного навчання НУХТ?

    • URL (веб-посилання)Як відновити логін та пароль в системі дистанційного навчання

    • URL (веб-посилання)Помічник для студентів заочної/дистанційної форми навчання

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Аспекти організації використання технологій дистанційного навчання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ФайлОрганізація лабораторних занять

    • ФайлПриймання курсових проектів/робіт

    • ФайлЗаліки та екзамени

    • ФайлАпеляції

    • ФайлТимчасова процедура підготовки та проведення атестації здобувачів вищої освіти у формі захисту кваліфікаційної роботи із застосуванням дистанційних технологій

    • ФайлТимчасовий порядок підготовки та проведення атестації здобувачів вищої освіти у формі атестаційного екзамену із застосуванням дистанційних технологій

    • ФайлІнструкція Z1

    • ФайлІнструкція Z2

    • ФайлІнструкція Z3

    • ФайлІнструкція Z4

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології (Експертиза)

          • 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність,«Якість, стандартизація та сертифікація» (магістри)

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» (магістри)

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів бродіння і виноробства» (магістри)

          • 181 Харчові технології, Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» (магістри)

          • 181 Харчові технології, «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» (магістри)

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» (магістри)

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і переробки зерна» (магістри)

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» (магістри)

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, консервування та переробки молока» (магістри)

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» (магістри)

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення» (магістри)

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» (магістри)

          • 181 Харчові технології, "Технології органічних харчових продуктів" (магістри)

          • Освітня програма доктор філософії

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С.Гулого

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Календар

Календар

◄ Попередній місяць | March 2021 | Наступний місяць ►
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
12Сьогодні Wednesday, 3 March 34567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
На головну