Доброго дня. Пройшла тест 20/20 балів. Пише не зараховано. У декількох студентів теж саме незалежно від результату тесту.
ЗТХП_заоХЧск / Тест 2 Технологія хліба, кондитерських виробів та харчових концентратів
by Совенко Єлизавета - Number of replies: 2
In reply to Совенко Єлизавета
ЗТХП_заоХЧск / Тест 2 Технологія хліба, кондитерських виробів та харчових концентратів
by Пащенко Богдан Сергійович -Доброго дня. Ви пройшли тест на 5 балів. Оцінка 20 показує. що у тесті 20 питань, відповівши на які Ви загалом отримуєте максимальну оцінку 5. Налаштування тесту підправлено. Вам його зараховано.
In reply to Пащенко Богдан Сергійович
ЗТХП_заоХЧск / Тест 2 Технологія хліба, кондитерських виробів та харчових концентратів
by Совенко Єлизавета -Дякую.