ФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

ЗТХП_заоХЧск / Тест 2 Технологія хліба, кондитерських виробів та харчових концентратів

ЗТХП_заоХЧск / Тест 2 Технологія хліба, кондитерських виробів та харчових концентратів

by Совенко Єлизавета -
Number of replies: 2

Доброго дня. Пройшла тест 20/20 балів. Пише не зараховано. У декількох студентів теж саме незалежно від результату тесту.

Attachment н.png
Attachment щ.png
In reply to Совенко Єлизавета

ЗТХП_заоХЧск / Тест 2 Технологія хліба, кондитерських виробів та харчових концентратів

by Пащенко Богдан Сергійович -

Доброго дня. Ви пройшли тест на 5 балів. Оцінка 20 показує. що у тесті 20 питань, відповівши на які Ви загалом отримуєте максимальну оцінку 5. Налаштування тесту підправлено. Вам його зараховано.

In reply to Пащенко Богдан Сергійович

ЗТХП_заоХЧск / Тест 2 Технологія хліба, кондитерських виробів та харчових концентратів

by Совенко Єлизавета -