Доброго дня! При оцінюванні робіт в графі оцінка наведений мій логін. І так при оцінюванні кожної роботи з кожного предмету. Як це виправити?
Доброго дня! При оцінюванні робіт в графі оцінка наведений мій логін. І так при оцінюванні кожної роботи з кожного предмету. Як це виправити?
Доброго дня. Ви зберегли в браузері (Chrome, Opera, Mozilla) свій пароль від дистанційного сайту і тому браузер його намагається всюди вставити на сайті дистанційної освіти. Особливо часто це виникає у браузері Chrome. До роботи самого сайту це відношення не має. Перезавантажите комп'ютер, якщо ж проблема не зникне, то видалить пароль з браузера. Пароль видаляється так як показано на скриншоті
Так, але пароль у мене збережений уже давно, а логін у стрічці оцінка з*явився лише сьогодні. До сьогоднішнього дня такого не було.
Можливо у Вас встановлене автоматичне оновлення програмного забезпечення і це оновлене налаштування браузеру.
Останным часом мене це також дратуе. Саме останным часом!!!!
Таке виникає у останніх версіях хрому. Потрібно перезберегти пароль. І бажано вимкнути його автоматичне оновлення. Або користуватися браузером Firefox Mozilla чи Opera.
Така ж сама ситуація і у мене виникла вчора - "пароль у мене збережений уже давно, а логін у стрічці оцінка з*явився лише сьогодні. До сьогоднішнього дня такого не було"!!!
І у мене те саме, але виникло ще два дні тому хоча в мене Опера і пароль був збережений ще з початку навчального року!!!