ФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

вибіркові дисципліни

вибіркові дисципліни

by Кньовець Наталiя -
Number of replies: 5

Доброго дня , я навчаюсь на заочній формі навчання та мені потрібно підключити вибіркові дисципліни.Ще осінню я спробувала декілька разів підключати їх по інтрукції та мені завжди відповідали що "курс або діяльність недоступні,ви не маєте доступу,ви не можете самостійно підєднатись". На сьогодні проблема така ж. Якщо ви маєте змогу, підключіть мене будь ласка до дисципін або підажіть до кого мені звертатись. Дякую.Кньовеь Наталія 3ХЕ-3-2

In reply to Кньовець Наталiя

Re: вибіркові дисципліни

by Пащенко Богдан Сергійович -

Доброго дня.

Для вирішення Вашого питання необхідно надати повний перелік Ваших вибіркових дисциплін.

In reply to Пащенко Богдан Сергійович

by Кньовець Наталiя -
Доброго дня, надіслала вам те що є на платформі.Я писала на пошту вузу де мені відповіли що це взагалі не вибіркові дисципліни, і що вони не підходять до мого курсу. Питання а де тоді мої і як їх підʼєднати і де знайти…

by Кньовець Наталiя -
Наскільки я знаю то коли студент не обирає самостійно дисципліни то вони все одно під’єднується до курсу уже без право вибору. Але в особистому кабінеті в мене також ніяк і дисципліни не опубліковані

by Пащенко Богдан Сергійович -

Доброго дня.

Дублюємо нашу відповідь із офіційної пошти технічної підтримки Відділу дистанційного навчання, а не офіційної пошти НУХТ.

Ваш скрін свідчить про те, що Ви не здійснили вибір дисциплін. У такому рази Ви маєте звернутися до дирекції ННІХТ для вирішення Вашого питання. Контакти за посиланням: https://nuft.edu.ua/nnixt/dyrekciya-nnixt/puxlyak-anastasya-grigorvna

Вибір дисциплін не здійснюється на платформі дистанційного навчання (тільки підключення до обраних)Для вирішення цього питання (щоб здійснити вибір) Вам потрібно звернутися в дирекцію (за контактами), як було зазначено раніше! Ел. кабінет студента це інша система, адміністратор платформи дистанційного навчання не має до неї доступу, тому ми не можемо Вам у ньому додати будь-які дисципліни.