ФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 6 (Лаб) Збірна група ТК-3+СК на 16.30

Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 6 (Лаб) Збірна група ТК-3+СК на 16.30

Романова Зоряна Миколаївна -
Кількість відповідей: 1

Зоряна Романова приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom.

Тема: Зал персональной конференции Зоряна Романова

Подключиться к конференции Zoom
https://us04web.zoom.us/j/6792370574?pwd=L2ZjSXB0c2ltdlI5NlBBNzFTT2xXdz09

Идентификатор конференции: 679 237 0574
Код доступа: qdak2W

У відповідь на Романова Зоряна Миколаївна

Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 6 (Лаб) Збірна група ТК-3+СК на 16.30

Пащенко Богдан Сергійович -

Доброго дня. Ви написали не своїм студентам, а адміністратору дистанційної платформи та усім студентам НУХТ, які звертаються з технічних питань. Це посилання потрібно розмістити у самій дисципліні, або її форумі.